Vakantiekracht - Activiteitenbegeleiding (Activiteitencentrum)
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij naast lekker bijverdienen in je vakantie werkervaring opdoen waar je de rest van je carrière wat aan hebt? Dan hebben wij de ideale vakantiebaan voor jou!  

Wat ga je doen? 
Samen met een Agogisch Werkbegeleider ga je cliënten coachen en begeleiden bij het uitvoeren van activiteiten in ons activiteitencentrum in Zutphen of Eefde. Onze cliënten zijn mensen met een licht verstandelijke beperking en vertonen onbegrepen en risicovol gedrag. Voor elke cliënt is er een behandelplan opgesteld, waarin werk of het deelnemen aan activiteiten een belangrijk onderdeel van de dag is. Jij gaat met deze cliënten zowel individueel als in groepsverband activiteiten ondernemen die aansluiten op hun vaardigheden, interesses en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit kan onder andere inhouden dat je samenwerkt met de cliënten in de bakkerij, helpt bij het inpakken van thee, industriewerk begeleid of dat je een cliënt ondersteunt in de houtwerkplaats bij het maken van een tuintafel.   

Waar kom je te werken? 
Je gaat werken binnen ons Activiteitencentrum Activion op het industrieterrein in Zutphen of het Activiteitencentrum Groot Hungerink in Eefde waar verschillende werkplaatsen ondergebracht zijn, in zowel open als besloten context, zoals een winkel, restaurant, tuin assemblage, repro, houtwerkplaats en bakkerij. Het team dat werkzaam is binnen het Activiteitencentrum bestaat uit een mooie mix van ervaren en startende medewerkers. Wat ons kenmerkt is flexibiliteit, samen sterk en humor. Dus ben jij er klaar voor? Solliciteer dan snel! 

Functie eisen

Wie ben jij? 
Jij kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband voel jij je goed thuis. Je bent een evenwichtige persoonlijkheid en staat open voor feedback. Daarnaast heb/ben je: 

  • Bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau;  
  • zoals; SPW, AW, AB, CIOS, PABO, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V óf je hebt 1 van deze opleidingen afgerond; 
  • Minimaal 20 jaar of ouder; 
  • Je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren, kennis van Word is een pré; 
  • Je bent beschikbaar van week 28 t/m 34 

Inschaling

Wat bieden wij jou? 
Naast een fijne werkplek waar je veel zult leren over activiteitenbegeleiding, cliënten met een licht verstandelijke beperking én jezelf bieden we je een goed salaris: Je krijgt afhankelijk van je leeftijd en werkervaring uitbetaald volgens de cao gehandicaptenzorg in FWG-30. Dit houdt in dat je minimaal €1906,- bruto op basis van 36 uur verdient! Dit bedrag wordt nog aangevuld met een vakantietoeslag. We bieden je een hoog aantal uren: 24-36 uur is in overleg bespreekbaar.   

Bijzonderheden

Meer weten of direct solliciteren? 
Meer weten? Bel of app dan teammanager Jos van Keeken, te bereiken op 0610481297 of mail naar [email protected]  

Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 1 mei a.s. via onze website (www.werkenbijtrajectum.nl) Wij reageren direct op uw reactie. 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, afdelingen in Eefde en Zutphen
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jos van Keeken, 0610481297 of mail naar [email protected]
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 16-01-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-05-2023
Nummer 117016

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum