Vakantiewerk in welzijn, keuken en huishouding
Welstee

Functieomschrijving

Wil jij in de vakantietijd wat bijverdienen en daarnaast ervaring op doen in de ouderenzorg? Wij zoeken voor de zomerperiode meerdere medewerkers voor welzijn, keuken en huishouding.

Welzijn

Als medewerker welzijn ondersteun je onze bewoners tijdens de maaltijden en zorg je voor een zinvolle daginvulling voor ze, in de vorm van activiteiten en individuele aandacht. De werkdagen zijn van 8.00 tot 21.00 uur, verdeeld over drie diensten.

Keuken

Als keukenmedewerker werk je van 8.30 tot 14.00 uur en bereid je een heerlijke, gezonde lunch en verzorg je dagelijks vers fruit voor onze ongeveer 20 bewoners. Naast het (voor)bereiden van maaltijden ben je verantwoordelijk voor allerlei keukenwerkzaamheden, zoals de bestelling bij de groothandel. Je werkt hygiënisch en hanteert de HACCP-regels.

Huishouding

Als huishoudelijk medewerker zorg je ervoor dat alle woonruimtes worden schoongemaakt volgens een vast schema en verzorg je de was voor de ongeveer 35 bewoners van onze beide locaties. Je werkt van 8.30 tot 16.00 uur.

Een combinatie van functies bovenstaande functies is ook mogelijk, evenals een dienstverband voor een langere periode.

Over ons

Huize den Oostenborgh is één van de twee zorgvilla’s van Welstee en wij bieden een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar bewoners zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd voelen. We bieden een mooie werksfeer en een hoog zorg- en serviceniveau wat daar naadloos op aansluit. Bij ons staat het welbevinden van een ieder centraal.

Meer informatie of solliciteren?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Stuur dan een mail naar Merle Kolfoort, via vacature@welstee.nl.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Merle Kolfoort
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Publicatiedatum 25-05-2021
Ingangsdatum 25 mei 2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68422
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee