vakantiekracht
InteraktContour

Informatie

Op onze woonlocaties Trajekt in Zwolle en De meidoorn in Raalte bieden wij begeleiding aan cliënten die niet of in beperkte mate zelfstandig kunnen wonen, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Wil jij deze zomer hier een zinvolle bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg.

Jouw werkplek

Op woonlocatie Trajekt wonen 21 cliënten, zij geven jou, samen met je collega's, een warm welkom in Zwolle. Woonlocatie De Meidoorn is gevestigd in Raalte. Hier wonen 16 cliënten. Binnen de teams is de sfeer tussen de collega's goed. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een omgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

Jouw vakantiebaan

Als vakantiekracht werk je op een van onze woonlocaties in Zwolle of Raalte. Je helpt bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit betekent de ene keer helpen met wassen en aankleden, en de andere keer stofzuigen. Je speelt een spelletje met een bewoner of maakt buiten een wandeling.

De arbeidsvoorwaarden van jouw vakantiebaan
  • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring
Wat wij vragen voor jouw vakantiebaan
  • je bent minimaal 17 jaar en bezig met een opleiding zorg op niveau 3, 4, of 5
  • je hebt ervaring in het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL)
  • je bent beschikbaar in de maanden juli en augustus 2020
  • je bent meelevend, geduldig en staat stevig in je schoenen
  • je hebt affiniteit met onze doelgroep en bij voorkeur kennis van hersenletsel
  • ook inzetbaar bij het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden
  • Verklaring omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe vakantiekracht?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 3 maart a.s.

Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marian van der Meer, teamleider, op 06-22443376.

Meer informatie over de woonlocaties bekijk je hier: Bekijk ook onze overige vacatures .

Type Vacature
aantal plekken 1
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Trajekt in Zwolle
Postcode 8016MR
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL SPW/MMZ 4
BBL Verpleegkundige 4
Vakantiewerk algemeen
Publicatiedatum 11-02-2020
Reageer voor 03-03-2020
Nummer 51309

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour