Vakantiekracht woon- welzijnsassistent, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een op zoek naar een leuke uitdaging in de zorg?
 • Weet je van aanpakken en ben je flexibel inzetbaar?
 • Zie je werk liggen en houd je van een schone leefomgeving?

Dan is dit iets waar jij blij van wordt!

Bij onze locatie Humanitas in Hengelo zoeken we voor de weekenden en vakanties een Woon-Welzijnsassistent die werk ziet liggen. Jij weet van aanpakken en kan goed schoonmaken. Maar voor een stukje welzijn of een praatje met de bewoners ben jij ook wel te porren. Leuke combinatie toch?
Ons fijne team neemt altijd tijd om samen even een bakje koffie te drinken, maar werken hard en poetsen graag! Je wordt met open armen ontvangen. 

Wie ben jij

 • Je kunt goed schoonmaken en omschrijft jezelf als een echte aanpakker!
 • Je bent zelfstandig, flexibel en enthousiast
 • Je houdt je graag aan regels en afspraken die gemaakt zijn met cliënten en familie
 • Je wordt gelukkig van een schone werkplek

Je vindt bij ons

 • Een team met collega’s die er samen voor gaan om er een groot succes van te maken
 • Een contract voor een jaar
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15; maximaal € 2.416,15 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Wij geloven in Waardevol leven en Waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame
e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland 

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Woonassistent
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116937

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland