Vakantiekrachten (uren in overleg)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Volg je op dit moment een zorggerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Tactus zoekt voor de zomerperiode een aantal vakantiekrachten voor:

  • 4 klinieken: in Zutphen, Rekken en Enschede;
  • de beschermd wonenlocaties Almelo en Enschede
  • locatie Zwolle: beschermd wonen en activering

Heb je ervaring met het werken of stage(s) in de verslavingszorg, of wil je die ervaring juist graag opdoen? Dan is dit je kans om de verschillende klinieken (en doelgroepen) van Tactus te leren kennen. 

De verschillende klinieken
Voor 4 klinieken zoekt Tactus vakantiekrachten.

Johannes Wierhuis Rekken

Het Johannes Wierhuis (JWH/R) van Tactus Verslavingszorg in Rekken biedt specialistische zorg aan cliënten met ernstige verslavings- en andere ernstige psychiatrische problematiek. Daarnaast wordt er intensieve behandeling geboden aan clienten met een licht verstandelijke beperking (LVB). De sociotherapeuten worden aangestuurd door (klinisch) psychologen, psychiater en verpleegkundig specialisten.

Johannes Wierhuis Enschede

Het Johannes Wierhuis (JWH/E) van Tactus Verslavingszorg in Enschede biedt specialistische zorg aan cliënten met ernstige verslavings- en andere ernstige psychiatrische problematiek. De kliniek is opgedeeld in 2 afdelingen, te weten; crisis/detox en de opnameafdeling. De afdeling wordt begeleidt door veelal verpleegkundigen. De verpleegkundigen worden aangestuurd door artsen, (klinisch) psychologen, verpleegkundig specialisten.

Intensieve behandelkliniek (IBK) in Zutphen

De Intensieve Behandelkliniek (IBK) van Tactus Verslavingszorg in Zutphen biedt specialistische zorg aan cliënten met ernstige verslavings- en andere ernstige psychiatrische problematiek. Onderdeel hiervan is een High & Intensive Care (HIC) afdeling. Op dit moment is deze afdeling de enige HIC in de verslavingszorg in Nederland. Het gebouw is zo ontworpen dat HIC zorg geboden kan worden. Daarnaast zijn we op dit moment bezig om een tweede (HIC) afdeling op te zetten.

Henriëtte Hartsenkliniek (HHK) 1 in Zutphen

Binnen de HHK werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen. voor een aantal afdelingen (de verslavingsbehandeling, diagnostiek en opname, (poli)klinische deeltijdbehandeling, crisis/detox) zoekt Tactus vakantiekrachten.

Beschermd wonen en activering in Zwolle

Op de locatie Pannekoekendijk in Zwolle is de Zwolse afdeling van de sociale verslavingszorg gevestigd. Op deze locatie biedt Tactus, naast een hostelfunctie voor 26 cliënten, behandeling en begeleiding op medisch, psychisch en psychosociale terrein. Zo is er een dienstverleningsaanbod waarin begeleiding wordt geboden bij sociaal juridische vraagstukken van
cliënten. Ook is er een medische zorgunit en wordt medicatie verstrekt en kunnen cliënten in de gebruiksruimten op een veilige plek middelen gebruiken. Tevens is er in de inloop ruimte voor cliënten om een hapje te eten, elkaar te ontmoeten, koffie te drinken en activiteiten te ondernemen.

Beschermd Wonenlocaties Almelo en Enschede

Almelo - Adastraat
Locatie Adastraat is een beschermde woonvorm in Almelo. De woonvoorziening biedt ruimte voor 13 bewoners. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Molenstraat
Locatie Molenstaat is een beschermde woonvorm in Enschede. Gebruik van middelen is toegestaan. De voorziening heeft 12 kamers. Naast de kamers heeft de Molenstraat ook 4 MO-plekken, hier mogen toegewezen bewoners alleen ’s nachts verblijven.

Enschede - Hengelosestraat
Locatie Hengelosestraat is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening heeft 24 appartementen. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Vlierstraat
Locatie Vlierstraat is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening heeft 24 appartementen en 2 studio’s. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Oostburgweg
Locatie Oosterkerk is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening is voorzien van 17 appartementen. Gebruik van middelen is niet toegestaan. Bewoners kiezen bewust voor een middelenvrij bestaan. Soms is er sprake van doorstroom naar zelfstandig wonen met eventueel ambulante begeleiding.

Functie eisen

Ben je ten minste 3 weken beschikbaar in de zomerperiode en volg je de opleiding verzorgende IG, MMZ niveau 3 of 4, MBO-V, HBO-V of Social Work? Dan komen we graag in contact met jou!

De locaties bevinden zich in Almelo, Enschede, Zutphen en Zwolle. Het is dus handig als je in het bezit bent van een auto en rijbewijs.

Inschaling

Als vakantiekracht bij Tactus krijg je een vakantieovereenkomst of flexibele arbeidsovereenkomst (als je langer dan 6 weken beschikbaar bent) met een gemiddeld aantal uren per week. Je krijgt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week misschien meer uren dan de andere. 

Inschaling vindt plaats op basis van relevante stage- of werkervaring.

Bijzonderheden

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-035
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Tactus - hele werkgebied
Postcode 7418 ET
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij HRM-Servicecentrum, het best per e-mail bereikbaar: hrm@tactus.nl.
Functie(s) Medewerker Veiligheid & Toezicht
Sociotherapeut
Sociotherapeutisch medewerker
Vakantiewerk algemeen
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Woonbegeleider
Publicatiedatum 15-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-04-2019
Nummer 43721
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg