Vakantiekrachten woon-welzijnassistent, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij écht van waardevolle betekenis zijn voor onze cliënten?
 • Vind jij een prettige en schone leefomgeving van onze ouderen net zo belangrijk?
 • En wil jij onze Flexpool komen versterken?

Is jouw antwoord ja? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor onze locatie Botterhof in Wierden zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale collega! Met veel liefde draag jij als Woonwelzijnsassistent zorg voor onze cliënten in jouw vrije uren of tijdens vakantieperiodes. Dit doe jij door ze elke dag een frisse en schone leefomgeving te bieden. In jouw functie zorg je ervoor dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers goed schoon zijn. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van onze cliënten geef je eventueel de planten water, ruim je de kamers op, maak je de bedden netjes, maak je schoon en help je ze met de afwas. Samen met de cliënt bepaal je welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

Gedurende deze werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met cliënten. Je bent een luisterend oor en hierdoor voelen zij zich gehoord en op hun gemak bij jou. Door jouw persoonlijkheid zijn cliënten blij zijn om jou weer te zien!

Van nature ben je iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn veelal in de ochtenden, waarbij je doordeweeks wordt ingeroosterd en in overleg incidenteel in het weekend. 

Wie ben jij

 • Jij wil graag van waardevolle betekenis zijn voor onze cliënten
 • Je weet van aanpakken en werkt nauwkeurig
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je bent met jouw humor, vrolijkheid en jouw stralende persoonlijkheid iemand waar onze cliënten naar uitkijken 
 • Jij bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig!

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Dijkstra - Bekhuis, telefoonnummer: 06-34360526
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110578
Doorsturen Bekijk PDF

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland