Vakantiemedewerkers (schoonmaak) gezocht!
Elver

Wat ga je doen?

Vakantiemedewerker met zorgachtergrond?

Je krijgt de kans om naast jouw huidige opleiding in de zorg ervaring op te doen met onze doelgroep. Je gaat bij ons zorggerelateerde taken uitvoeren ter ondersteuning van onze vaste teams. Wij kijken samen met jou naar een passende groep die aansluit bij jouw wensen!

Vakantiemedewerker zonder zorgachtergrond?

Ook zonder zorgachtergrond zijn er bij ons mogelijkheden om vakantiewerk te komen doen! Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van huishoudelijke taken en het ondersteunen van de begeleiders bij dagelijkse activiteiten.

Met beide opties draag jij jouw steentje bij aan het welzijn van onze bewoners! Daarnaast bieden wij je de kans om kennis en ervaring op te doen met het werken in de zorg!

Wat vragen wij van jou?
  • Werken in de zorg is jouw passie of je wil de zorg graag ontdekken!
  • Jij bent in de zomer van 2023 minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar voor ons. Na jouw vakantie krijg je eventueel de kans om bij Elver te blijven werken.
  • Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je bent enthousiast en proactief.

Wat bieden wij jou?
  • Een super leuke en uitdagende vakantiebaan bij Elver waarbij jij veel ervaring op gaat doen!
  • Tijdens jouw gesprek stemmen wij jouw voorkeuren af qua doelgroep en locatie, zodat wij de juiste match kunnen maken tussen jou en het team.
  • Daarnaast stemmen we tijdens het gesprek samen jouw uren, periode en salaris af.
  • Na het vakantiewerk zijn er binnen Elver genoeg mogelijkheden om stage te lopen of te werken, ook als je nog bezig bent met een opleiding!
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog antwoord op jouw vragen? Mail dan naar [email protected]

Meer info
Mario van den Bosch - [email protected] of 0657661952
Femke Jansen - [email protected] of 0651728931
Lieke van Halteren - [email protected] of 0612401469

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl / Laag-Soeren / Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 16-01-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 116999

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver