VAKANTIEMEDEWERKERS ZORG EN SCHOONMAAK
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt VAKANTIEMEDEWERKERS die onze bewoners een glimlach op het gezicht gaat bezorgen. Dit kan als zorgassistent of als huishoudelijk medewerker. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als jij een opleiding volgt in de richtiing van de zorg dan  start jouw werkdag als zorgassistent met jouw collega’s. Na de overdracht start je samen om de zorg die onze bewoners nodig hebben te gaan verlenen en ondersteun je de collega’s door bijvoorbeeld de tafel te dekken of bedden op te maken. Onder het genot van een kop thee voer je gesprekken met de bewoners over de dingen die hen bezig houden of over vroeger.

Doe jij geen opleiding in de richting van de zorg dan zal je (met name) ingezet worden voor huishoudelijk werk/ schoonmaak. 

Wil jij dus iets nuttigs doen met jouw zomervakantie, ervaring op doen in de zorg, echt iets betekenen voor onze bewoners en ook nog eens lekker bij te verdienen? Solliciteer dan snel als vakantiemedewerker bij de Saxenburgh en ga het verschil maken als zorgassistent of huishoudelijk medewerker. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Na een inwerkperiode ben jij zelfstandig inzetbaar voor één of meerdere locaties in de ouderenzorg of in de thuiszorg. Hiervoor is het fijn als je minimaal 16 jaar bent. Je staat er daar niet alleen voor en hebt een leuk team aan collega’s waar je met je vragen terecht kunt. Dit team ondersteun jij met de dagelijkse werkzaamheden en zij rekenen dus ook op jou hulp! Je bent lief, geduldig en stimuleert onze bewoners vanuit hun wensen en mogelijkheden. Een mooie manier om een ervaring rijker te worden toch? Jij kunt echt het verschil maken!

Saxenburgh 
Onze locaties voor de ouderenzorg/ revalidatiezorg liggen in Hardenberg, Coevorden en Ommen.  Hierin kan jij aan de slag op afdelingen waar bewoners wonen die intensieve zorg en extra bescherming nodig hebben. Dit komt omdat zij dementerend zijn en/ of lichamelijke beperkingen hebben. Het zijn gezellige afdelingen met bewoners waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. Daarnaast bieden wij thuiszorg in Hardenberg, Gramsbergen en Ommen. Waar je ook aan de slag gaat, jij bent onderdeel van ons collegiaal en behulpzaam zorgteam en je doet het samen om het onze zorgvragers naar de zin te maken. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Daarin heb je een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is. De inzet is afhankelijk van jouw beschikbaarheid in de vakantie, maar je hebt de mogelijkheid veel te werken!

We kijken samen naar je stage-ervaring en op basis daarvan kijken we op welke locatie en op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  • Arbeidsovereenkomst gedurende de vakantie. Enthousiast geworden na afloop van je vakantiewerk? Wie weet is het dan een start van een verdere samenwerking!
  • Salaris bij inzet in de zorg start vanaf  €12,50 bruto per uur (cao VVT)
    • Er komt onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaaruitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je  of nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Heidi van Essen te bereiken via (06) 112 678 50  of [email protected]. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als jouw sollicitatie ons aanspreekt, gaan wij graag zo snel als mogelijk met jou in gesprek. 

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Type Vacature
Intern nummer V.23.070
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Heidi van Essen (recuiter) via h.essen@sxb.nl of 06 112 678 50
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120259
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh