Vakantiewerk 2022
Markenheem

Functieomschrijving

Ben jij in de zomer 16 jaar of ouder en wil jij: geld verdienen, werkervaring opdoen én plezier beleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom als enthousiaste vakantiekracht ons ondersteunen in de zorg, in de huishouding bij cliënten thuis of binnen onze facilitaire dienst gericht op de algemene schoonmaak.

Zo kun jij als vakantiekracht Thuiszorghulp ondersteuning bieden in de huishouding bij onze cliënten thuis. Je helpt hen bijvoorbeeld met stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaak keuken-badkamer-toilet. Huishoudelijke taken die onze cliënten zelf (tijdelijk) niet meer kunnen.

Als vakantiekracht binnen de facilitaire dienst ga je aan de slag op één van onze woonzorglocaties. Je maakt de woonruimten en de algemene ruimtes van onze bewoners schoon. Jij hebt hiervoor geen zorgopleiding nodig.

Volg je een zorgopleiding, bijvoorbeeld als Helpende, Verzorgende IG, verpleegkundige of MMZ? Dan kun jij als vakantiekracht in de zorg aan de slag binnen één van onze zorgteams. extra werkervaring opdoen in de zorg, hoe mooi is dat! En wellicht houd je er zelfs een leuke bijbaan aan over!

Functie eisen

Voor de functie van vakantiekracht Thuiszorghulp en binnen de facilitaire dienst heb je geen specifieke vooropleiding nodig. 
Wil je aan de slag als vakantiekracht in de zorg, dan volg je een zorgopleiding.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. De inschaling is afhankelijk van de functie die je gaat vervullen.

Bijzonderheden

Jouw vakantiewerk begint hier! Wij kijken naar jou uit!
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: [email protected]
Vervolgens ontvang je van ons een aanmeldformulier in je mailbox.

Nog vragen? App dan naar Tom, Chantal of Mirjam via 06-86892966. We helpen je graag!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Helpende niveau 2
Thuishulp
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 14-02-2022
Reageer voor 30-05-2022
Ingangsdatum 01-06-2022
Nummer 108061
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem