Vakantiewerk bij Frion!
Frion

In deze omgeving kom je werken

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze teams! Tijdens de zomervakantie (juni t/m september) ondersteun jij onze collega's bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze clienten, zodat alle bewoners en clienten de zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. Zo kan het voorkomen dat jij collega's ondersteunt bij ADL-taken maar mag jij ook collega's ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor onze cliënten met een verstandelijke beperking. Dit kan bijvoorbeeld een rondje fietsen zijn met een client of samen koken/bakken!
 
Belangrijk is, dat jij samen met collega's, een veilige en stabiele omgeving creeert waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen. Hierbij durf jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan met onze cliënten en ondersteunt hen in het vergroten van zijn/haar competenties. Ook weet jij rust en veiligheid te bieden zodat de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen. Jij weet het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen en daarbij nét dat stukje extra te geven.
 

Zo ben je van betekenis voor anderen én daarnaast verdien je ook nog eens lekker! Waar wacht je nog op?

  • Volg jij een opleiding in de zorg op niveau 4 of hoger of heb jij al een opleiding afgerond?
  • Kun jij deze zomer op flexibele tijden werken?
  • Ben jij in ieder geval beschikbaar in de weken 31, 32 en 33 (of minimaal twee daarvan)?
  • En wil jij € 11,64 bruto per uur verdienen (exclusief onregelmatigheidstoeslag)?

Meld je dan nu aan bij Frion als zomerkracht!

Dit mag via Whats App: 06 3099 0328 of via de sollicitatiebutton hieronder. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 10 maart 2022.
 

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
 
Geïnteresseerd?
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
 
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion , locaties regio Zwolle
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 28-02-2022
Reageer voor 06-06-2022
Nummer 108490
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion