Vakantiewerk bij Marga Klompé
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, leukerd! Kom jij vakantiewerk bij ons doen?

Wil jij niet stilzitten in de vakantie en ben je op zoek naar een afwisselende, leuke en goed betaalde vakantiebaan? Boek dan je vakantiewerk bij Marga Klompé! Wij zoeken enthousiaste vakantiekrachten voor in de zorg, de huishouding, de facilitaire dienst of de horeca. Heb je een momentje om kennis te maken?

Al (wat) stage ervaring in de zorg?
Ben je ouder dan 15 jaar en volg je een zorgopleiding? Of heb je misschien al wat ervaring opgedaan in de zorg? Kom dan vakantiewerk doen bij ons in de (thuis)zorg. Als verzorgende of verpleegkundige help je onze bewoners bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan. Maar ook bij het toedienen van medicatie of wondverzorging. Voor vakantiewerk als verzorgende of verpleegkundige zijn we op zoek naar leerlingen die een opleiding in de zorg volgen of hebben afgerond. Het gaat om de opleiding helpende, helpende plus, verzorgende IG of  verpleegkundige.

Geen ervaring maar wil je wel graag in de zorg werken? 
Ook zonder ervaring kun je vakantiewerk bij ons doen. Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of als medewerker welzijn. Denk hierbij aan werkzaamheden als schoonmaken, een spelletje doen met bewoners of koffie rondbrengen op de afdelingen.

Functie eisen

Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zetten zich elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Uit de speciale momenten, de moeilijke momenten, maar ook uit die ‘gewone’ werkmomenten, waar je misschien niet altijd bij stilstaat. Ook die kunnen voor een beetje geluk kunnen zorgen. 

En we snappen dat dat voor iedereen anders is. Ervaringen zijn altijd persoonlijk en daar bieden we graag ruimte aan, zodat iedereen die bij ons werkt zijn draait vindt en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Iedereen fluitend naar het werk. Daar gaan we voor. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
• Een leuke afwisselende vakantiebaan
• Flexibele werktijden, zodat je genoeg tijd overhoudt voor leuke uitjes.
• Goed salaris
• Vakantiegeld
• Een eindejaarsuitkering
• En goede begeleiding van collega’s

Bijzonderheden

Voor meer informatie over vakantiewerk: klik hier 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06 82 00 59 70 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 423
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 30-12-2022
Nummer 116656

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)