Vakantiewerk in de Huishouding
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Weet jij al wat je deze zomervakantie wil gaan doen? Spreekt de zorg jou aan en wil je goed bijverdienen? Dan ben je bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land van harte welkom als vakantiekracht.

Wie zoeken wij?
In de maanden juli en augustus gaan onze collega's met vakantie. Voor veel van onze woonzorglocaties zijn wij deze maanden op zoek naar tijdelijke vervanging. Ter ondersteuning van onze collega's zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Als vakantiekracht ben je maximaal zes weken beschikbaar en zal je ingezet worden in de huishouding of catering.

Huishouding
Als medewerker huishouding zal je huishoudelijke werkzaamheden verrichten in de eigen woonomgeving van de cliënt. Je maakt de woon- en slaapkamer schoon, poetst wat in de keuken en de badkamer, verschoont het bed en zorgt dat gewassen kleding terug in de kast komt. Uiteraard overleg je met de cliënt wat er precies gedaan kan worden en waar jij je tijd aan gaat besteden. Tijdens het werk klets je wat met de cliënt en aai je de kat. Het kan ook voorkomen dat je de algemene woonkamer schoonmaakt, het gezamenlijk restaurant of de algemene gangen. De afwisseling zorgt dat het werk nooit saai is.

Wat vragen wij?
- Je bent minimaal 17 jaar oud;
  • Je bent schoolgaand en beschikbaar in de schoolvakantie (juli en augustus 2022), of enkele weken daarvan;
  • Je bent een enthousiaste, zorgzame aanpakker en je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken.
Er zijn geen specifieke opleidingseisen voor werkzaamheden in de huishouding, maar het is wel heel prettig als je al wat ervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld in de horeca of huishouding.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om in deze weken je kennis en ervaring in de zorg te vergroten. Naast het uitbreiden van je ervaring in de praktijk, staat er natuurlijk een mooie beloning tegenover je werk als vakantiekracht. We bieden je:
  • Een mooi salaris, volgens onderstaande tabel;
  • De mogelijkheid om je CV uit te breiden, met werkervaring die er toe doet;
  • Gezellige collega's en lieve cliënten;
  • Een leuk welkomstpakket
Leeftijd:

Uurloon*:

17 jaar

€ 4,67

18 jaar

€ 5,91

19 jaar

€ 7,10

20 jaar

€ 9,46

21 jaar en ouder

€ 11,82

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land bestaat al 75 jaar. Wij zijn de grootste aanbieder van o.a. verzorging en verpleging thuis en hebben verschillende woonzorgcentra en verpleeghuizen in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen.

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Kijk dan op www.vakantiewerkbijzonl.nl of neem contact op met team Werken Bij ZONL via 0521-539911 of [email protected].

Je kunt ons ook bereiken via Facebook (@werkenbijzonl) en Instagram (@werkenbij.zonl).

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop op deze pagina. In het sollicitatieformulier vragen we om jouw beschikbaarheid op te geven, welke functie je wilt uitvoeren en of je voorkeur hebt voor een specifiek woonzorgcentrum.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 20-08-2022
Nummer 110890

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land