Vakantiewerk in de thuiszorg 2019
Sensire

Leven zoals jij dat wil, het liefst zo lang mogelijk in je eigen omgeving. Dat wil toch iedereen? Gelukkig kunnen onze klanten met de noodzakelijke zorg vaak gewoon in hun eigen omgeving blijven wonen. Onze wijkteams helpen onze klanten bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan en naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijn gebruik en wondzorg. Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor in de thuiszorg!

Wat ga je doen

 
Jouw dag begint op kantoor. Onder het genot van een kop koffie (of thee) check je jouw route voor vandaag en lees je alvast de informatie over jouw klanten, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.
In deze functie heb je veel persoonlijk contact met verschillende personen, want jij stapt letterlijk bij onze klanten binnen om jouw vak uit te oefenen. Het geluk van onze klant staat voorop. Om de wensen en behoeften zo goed mogelijk af te stemmen heb je oog voor de persoonlijke situatie van de klant en heb je contact met familieleden en eventuele mantelzorgers. Je werkt binnen een wijkteam, dus ook met jouw directe collega’s heb je geregeld contact. Ze staan altijd voor je klaar mocht je vragen hebben.
 

Wat mag je van Sensire verwachten?

Wij bieden jou een 0-uren contract voor een periode van 7 maanden. Dus ook tijdens de meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag!
Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal 11,17 en maximaal 11,75 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de medische handelingen die je mag uitvoeren. De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. 
 

De praktische zaken

Om de juiste zorg te kunnen en mogen verlenen aan onze klanten ben je tweedejaars student Verpleegkunde, HBO-V of Geneeskunde of derdejaars student Verzorgende IG. Tijdens de praktijklessen of stages zijn (een van) de volgende medische handelingen beoordeeld met een voldoende:
  • aan- en uittrekken van steunkousen;
  • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten;
  • insuline spuiten, intramusculair, subcutaan, fraxiparine spuiten;
  • eenvoudige en complexe wondzorg;
  • stoma-zorg;
  • sonde-voeding
Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen en beschik je over een auto, brommer of scooter om de klanten in het buitengebied te bereiken. Heb je alleen een fiets? Dat is soms ook toereikend, dus laat je daardoor vooral niet tegenhouden!

Ervaring op doen in de zorg?

Wacht niet langer en solliciteer direct via onderstaande button.
Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Sanne Raaijmakers, Corporate Recruiter op 06-20106185 of stuur een mail met jouw vragen naar werving@sensire.nl.

-

-

-

Type Vacature
Intern nummer 1051
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 01-03-2019
Reageer voor 30-04-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 44086

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire