Vakantiewerk in de zorg Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorgsector? 
 • Ben jij beschikbaar in jouw vakantie? 
 • Wil je jouw kennis van de zorg en werkervaring uitbreiden?

  Solliciteer dan snel zodat jij verzekerd bent van een supertoffe vakantiebaan! 

Onze locatie dr. Eekmanhof zoekt collega’s die in de vakantieperiode kunnen ondersteunen. 

Hoe ziet jouw team eruit en wat kan jij verwachten in jouw rol? Nou.. Allereerst word je onderdeel van een superleuk, spontaan, enthousiast en divers team dat jouw frisse blik op bepaalde handelingen en jouw ervaringen enorm waardeert. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kijken we waar jij het beste ingezet kan worden. Help je met verzorgende taken of voornamelijk welzijn of ADL. Je bent belangrijk in het leven van onze bewoners.

Elke dag is anders en zo ook jouw werkzaamheden; denk hierbij aan ADL taken, maar ook misschien wel verpleegtechnische handelingen die jij al hebt behandeld in jouw opleiding. Wil jij je nog verder ontwikkelen qua handelingen? Ook dat is in overleg mogelijk binnen dit team.  

Het is fijn als je affiniteit hebt met PG cliënten!

Wie ben jij

 • Student in de zorg (niveau 2, 3,4 of 5)
 • Je beschikt over tenminste 1 jaar stage-ervaring binnen de zorg
 • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en wilt graag van betekenis zijn
 • Je bent flexibel, enthousiast en leergierig
 • Je woont in Denekamp of omgeving

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je ontwikkeling
 • Salaris conform CAO VVT, passend bij jouw opleiding en leerjaar
 • De kans om er een leerzame bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega!  Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun jou namelijk niet veranderen, jezelf wel.  

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Solliciteer via de link.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier! Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder, e-mail [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109872

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland