Vakantiewerk in de Zorg
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Weet jij al wat je deze zomervakantie wil gaan doen? Volg je een opleiding in de zorg en wil je goed bijverdienen? Dan ben je bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land van harte welkom als vakantiekracht.

Wie zoeken wij?
Als vakantiekracht breng je de komende zomer in de praktijk, wat je tijdens je opleiding al geleerd hebt. Afhankelijk van je rol, help je bijvoorbeeld cliënten met ouderdomsklachten of dementie, bij allerlei algemene dagelijkse handelingen. Denk hierbij aan helpen met opstaan, naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook de medische zaken, zoals medicijngebruik en eventueel wondzorging.

Je werkt vanuit je hart en maakt graag een praatje met cliënten. De wensen van de cliënt staan altijd voorop. Je werkt in één of meerdere teams binnen de wijkverpleging óf in één team in een woonzorgcentrum of verpleeghuis. Daarin staan jouw wensen centraal. Je kunt bij ons ervaring opdoen als 'helpende student' of 'verzorgende student', afhankelijk van jouw afgetekende Verpleeg technische-handelingen.

Wat vragen wij?
- Je bent minimaal 17 jaar oud;
  • Je hebt al een half jaar stage gelopen in een zorgorganisatie;
  • Je kunt en mag de ADL-handelingen uitvoeren;
  • Je volgt een dagopleiding in de zorg.
Werken in een woonzorglocatie of verpleeghuis:
Als je de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige volgt, kun je als vakantiekracht in de zorg komen werken. Samen onderzoeken we welke verpleegtechnische handelingen je beheerst. Als je tijdens stages bepaalde handelingen in de praktijk hebt laten aftoetsen is dit fijn. Beheers je bepaalde handelingen enkel in theorie? Dan gaan we samen onderzoeken wat je wél of nog niet mag doen. Afhankelijk van wat jij al mag, zetten we je in als helpende student of verzorgende student.

Werken in de wijkverpleging:
Om zelfstandig te kunnen werken in de wijkverpleging moet je minimaal het tweede jaar van de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkunde hebben afgerond.

Wat bieden wij?
Je krijgt de kans om in deze weken je kennis en ervaring in de zorg te vergroten. Naast het uitbreiden van je ervaring in de praktijk, staat er natuurlijk een mooie beloning tegenover je werk als vakantiekracht. En bevalt het van beide kanten goed? Dan zijn er mogelijkheden om ook na je vakantiewerk bij ZONL te blijven werken. Bijvoorbeeld als invalkracht op basis van een 0-urencontract. We bieden je:
  • Lekkere bijverdiensten, volgens onderstaande tabel;
  • De mogelijkheid om je CV uit te breiden, met werkervaring die er toe doet;
  • Gezellige collega's en lieve cliënten;
  • Een leuk welkomstpakket;
  • Mogelijkheid om ook ná de zomer een bijbaan te houden.
Functie:

Uurloon:

Helpende student

€12,10,-

Verzorgende student

€13,27,-

Wie zijn wij?

Zorggroep Oude en Nieuwe Land bestaat al 75 jaar. Wij zijn de grootste aanbieder van o.a. verzorging en verpleging thuis en hebben verschillende woonzorgcentra en verpleeghuizen in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen.

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Kijk dan op www.vakantiewerkbijzonl.nl of neem contact op met team Werken Bij ZONL via 0521-539911 of [email protected].

Je kunt ons ook bereiken via Facebook (@werkenbijzonl) en Instagram (@werkenbij.zonl).

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop op deze pagina. In het sollicitatieformulier vragen we naar jouw beschikbaarheid, of jouw voorkeur uitgaat naar het werken in een woonzorgcentrum óf in de wijkverpleging, welke opleiding je volgt en in welk studiejaar je zit.

Deel deze vacature ook vooral met jouw medestudenten, want van vakantiekrachten met kennis en ervaring in de zorg hebben we er nooit genoeg!


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 20-08-2022
Nummer 110891

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land