Vakantiewerk in de zorg
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Op zoek naar betekenisvol vakantiewerk waarin je werk en vrije tijd goed kunt combineren? Ga dan deze zomer bij Rosengaerde aan de slag!

Functieomschrijving
Voor de periode van 26 juni tot en met 3 september 2023 zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze locaties in Dalfsen en Lemelerveld. Wij zoeken bijvoorbeeld vakantiekrachten voor de verzorging, verpleging en thuiszorg van onze cliënten. Ben jij bezig met een zorgopleiding óf heb jij een opleiding in de zorg afgerond? Je bent bij ons van harte welkom om als vakantiekracht aan de slag te gaan.  Ook buiten de zorg biedt Rosengaerde allerlei mogelijkheden voor leuk vakantiewerk. Denk aan werken in onze keuken, in de huishouding, bij de technische dienst of het groenonderhoud.

Voor iedereen is er wel een mogelijkheid! Je ontvangt bij ons een minimaal uurloon van €12,50 bruto. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van je functie, niet van je leeftijd!

Doe je dit jaar eindexamen en heb je daarom eerder vakantie? Laat het ons zeker weten, wellicht kun je al eerder aan de slag!

Lijkt het jou leuk om bij Rosengaerde vakantiewerk te doen? Stuur een Whatsapp-bericht via 06-23784530 of mail naar [email protected] We vertellen je graag welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Functie eisen

  • Je bent minimaal 16 jaar oud
  • Werkuren en werkdagen in overleg
  • Voor de 'zorg-plekken': je bent bezig met een opleiding in de zorg óf hebt een zorgopleiding afgerond. Voor de zorgfuncties niveau 3 en 4 is het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan met tilliften. Het is helemaal mooi meegenomen als je medicatie mag en kan uitreiken.

Inschaling

Minimaal uurloon van €12,50 (hoogte afhankelijk van functie).

Goed om te weten: het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. De kosten voor de aanvraag worden door Rosengaerde vergoed.

Over Rosengaerde
Samen met ruim 300 enthousiaste, gedreven en goed opgeleide medewerkers, geven wij invulling aan onze doelstelling: zorgen voor mogelijkheden voor ouderen die graag in de gemeente Dalfsen oud willen worden. Naast de professionele medewerkers beschikken we over een grote groep bevlogen vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen dagelijks bij aan het welzijn van onze cliënten door hun ondersteuning, begeleiding en de extra aandacht die zij aan onze cliënten en bewoners geven.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mens & Organisatie | 06-23784530
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 13-01-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 116962
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde