Vakantiewerk of bijbaan in de zorg: Thuisbegeleiding
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij 3e jaar student in de zorgsector richting agogische dienstverlening?
 • Ben jij flexibel inzetbaar en met name beschikbaar in de schoolvakanties? 
 • Wil je jouw kennis van de zorg en werkervaring uitbreiden?

Solliciteer dan snel zodat jij verzekerd bent van een super toffe bijbaan.

Onze teams van de Thuisbegeleiding kunnen extra handen gebruiken. Dus wanneer je Maatschappelijke zorg niveau 4, 3e jaars student agogisch medewerker,  Social Work, Verpleegkunde of een afgestudeerd verzorgende IG bent, is dit een super leuke baan. Een mooie kans en uitdagende werkzaamheden.

Ons werkgebied is heel Twente; we gaan van Rijssen tot Borne, van Oldenzaal tot Dinkelland, en Almelo Haaksbergen. Je wordt overigens gekoppeld aan één team en één regio, je hoeft dus niet heel Twente door.

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een  combinatie van “handen uit de mouwen” en het voeren van gesprekken. Je komt bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Jij biedt begeleiding  aan diverse clientgroepen (psychiatrie, ouderen, opvoedondersteuning) allemaal met een verschillende hulpvraag.

Hoe ziet jouw team eruit en wat kan jij verwachten in jouw rol? Nou.. Allereerst word je onderdeel van een super leuk, spontaan, enthousiast en divers team dat jouw frisse blik op bepaalde handelingen en jouw ervaringen enorm waardert. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kijken we waar jij het beste ingezet kan worden.
Hoe tof is het dat jij én lekker wat geld kan verdienen, én onze teams kunt ondersteunen maar vooral zelf ook veel ervaring op kan doen.

Wie ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde (of minimaal 3e jaars) agogische opleiding niveau 3 / Verzorgende IG,  verpleegkundige of afgeronde verzorgende IG diploma of maatschappelijke zorg
 • Je beschikt over een rijbewijs (pre) en het zou wenselijk zijn dat je ook auto tot jouw beschikking hebt!
 • Je bent beschikbaar in de zomer periode (mei tot en met september) en wilt graag van betekenis zijn waarvan het hoogtepunt in de schoolvakanties ligt
 • Je bent flexibel, enthousiast en leergierig

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je ontwikkeling
 • Salaris conform CAO VVT, passend bij jouw opleiding en leerjaar
 • De kans om er een leerzame bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.
Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: De waarde van 'samen nieuwe technologie ontdekken' 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Agogisch hulpverlener
begeleider ambulant
Thuisbegeleider
Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 117825

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland