Vakantiewerk VVT zomer 2023
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Bij onze ouderenzorglocaties Tolzicht (Brummen) en De Beekwal (Eerbeek) gaat de zorg voor onze bewoners tijdens de zomerperiode gewoon door. Dat is een mooie kans voor jou om alvast ervaring in de praktijk op te doen! Wil jij onze teams helpen? Kies dan voor een vakantiebaan in de zorg bij Riwis Zorg & Welzijn! 

De bewoners van Tolzicht en De Beekwal wonen in een appartement en verblijven overdag vaak in één van de huiskamers. In deze huiskamers vinden allerlei dagelijkse activiteiten plaats. Er wordt koffie gedronken, de maaltijden worden er gegeten en soms wordt er samen met bewoners gekookt. We proberen het leven net zo gewoon als ‘thuis’ te laten zijn. Zo spelen we ook spelletjes, lezen de krant (voor) of er wordt televisie gekeken. 

Als zorgstudent kun je helpen bij de verzorging en begeleiding van bewoners. Ook kun je denken aan schoonmaakwerk, samen een krantje lezen, koken of andere activiteiten. Je werkt zelfstandig, maar altijd onder begeleiding van een ervaren kracht.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Functie eisen

Van jou vragen wij dat je

  • Bezig bent met een zorgstudie zoals Verzorgende IG, verpleegkunde of helpende zorg & welzijn; 
  • Affiniteit hebt met ouderen; 
  • Minimaal 4 weken beschikbaar bent; 
  • Het leuk vindt om afwisselend werk te doen. 

Het is een mooie baan in de zorg met verantwoordelijkheden, waarin je veel kunt leren! 

Inschaling

Wat mag jij van ons verwachten? 

  • Je krijgt een korte inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij zorg leveren, wat jouw werkzaamheden zullen zijn en waarom wij onze locaties het huis van onze bewoners noemen. Hierna kun je aan de slag om onze bewoners een fijne dag te bezorgen; 
  • Wij bieden jou een contract voor de zomerperiode, het aantal uren bepalen we in overleg;
  • Het salaris is conform de cao VVT, functieschaal 20. Dat zegt je wellicht (nog) niet zoveel, maar vrij vertaald komt dit neer op een minimaal uurloon van € 13,01 bruto per uur;
  • De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding, ervaring en de handelingen die jij mag uitvoeren. 

De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. Een ideale vakantiebaan dus! 

Volg jij een opleiding in de zorg en wil je deze zomer graag met ouderen werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bijzonderheden

Verder is het goed om te weten dat: 

  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 18 april 2023 via de button 'Solliciteren'.

Wil je alvast wat meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Johan Smit (Teamleider), telefoonnummer 06 - 106 24 441 of met Ina Nagelvoort (Teamleider), telefoonnummer 06 - 81 90 9999. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 18-04-2023
Ingangsdatum 15-06-2023
Nummer 118333
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn