Vakantiewerk Wonen met Zorg
Sensire

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg? Wil jij ook méér verdienen in je vakantie? Wil jij relevante werkervaring op doen, die aansluit bij jouw opleiding en zinvol werk verrichten? Maak jij het verschil voor onze bewoners? Dan zoeken wij jou?

Wat ga je doen

Leven zoals jij dat wil, dat wil toch iedereen? Als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden wij onze klanten een veilige woonomgeving, met oog voor de dingen die voor onze klanten waardevol zijn. Net zoals thuis.

Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor onze woonzorglocaties. 

Jij helpt onze bewoners bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan, naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijn gebruik en eenvoudige wondzorg. Naast de verzorging help je bewoners bij het (voor)bereiden van de maaltijd, bij het eten en drinken en bij het afruimen en afwassen en overige licht huishoudelijke werkzaamheden.De dag begin je samen met jouw collega’s. Onder het genot van een kop koffie (of thee) spreken jullie af wie wat gaat doen. De zorg voor onze bewoners staat voorop. Om de wensen en behoeften zo goed mogelijk af te stemmen heb je oog voor de persoonlijke situatie van de klant. Daarom heb je veel persoonlijk contact met verschillende mensen, zoals jouw directe collega’s de teamverpleegkundige, de verzorgenden en de woonbegeleiders. Maar ook contact met familieleden speelt een belangrijke rol.
 

Wie ben jij

Om de juiste zorg te kunnen en mogen verlenen aan onze klanten ben je (minimaal) tweedejaars student van de opleiding MMZ niveau 3 of 4, Verzorgende IG, Verpleegkunde (mbo of hbo) of Geneeskunde. Tijdens de praktijklessen of stages zijn (een van) de volgende medische handelingen beoordeeld met een voldoende:
  • aan- en uittrekken van steunkousen;
  • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten;
  • insuline spuiten;
  • eenvoudige wondzorg.

    Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen.
De woonzorglocaties van Sensire zijn verspreid over de Achterhoek. Je kunt hier klikken voor een overzicht van onze woonzorglocaties. Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor diverse woonzorglocaties en willen graag aansluiten bij jouw wensen. De vraag aan jou om in jouw sollicitatie aan te geven welke locatie(s) jouw voorkeur heeft zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Wij bieden jou een 0-uren contract voor een periode van 7 maanden. Dus ook tijdens de meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag.

Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal 10,17 en maximaal 11,75 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de medische handelingen die je mag uitvoeren. De werktijden zijn flexibel in te delen.

Wacht niet langer en solliciteer direct!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Baars, Corporate Recruiter, op 06-83168119 of stuur een mail met jouw vragen naar werving@sensire.nl.


 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1152
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bianca Baars, b.baars@sensire.nl, 06-83168119
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 01-05-2019
Reageer voor 31-08-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Nummer 45572

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire