Vakantiewerk zomer 2021
Markenheem

Functieomschrijving

Zoek met zorg je vakantiebaan uit, kom bij Markenheem!

Wil jij ons in de vakantieperiode ondersteunen als vakantiekracht in de zorg, in de huishouding bij cliënten thuis of binnen de facilitaire dienst (horeca, receptie, schoonmaak)? Wacht niet langer en solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor een vakantiebaan in de zorg is het belangrijk dat je een zorgopleiding volgt, zoal bv. helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige of MMZ.
Volg je geen opleiding in de zorg? Ook dan zijn er bij Markenheem genoeg mogelijkheden om vakantiewerk te doen. Wil jij graag ondersteuning bieden in de huishouding bij cliënten thuis, dan ga je aan de slag als Thuiszorghulp. Je helpt de cliënten bij hen thuis met bijv. stofzuigen, dweilen, bedden afhalen en stoffen.

Functie eisen

Dus ben jij tegen die tijd minimaal 16 jaar? Kom dan in de zomer extra werkervaring bij Markenheem op doen, verdien een goed salaris en wij garanderen je werkplezier. Wellicht houd je er zelfs nog een leuke bijbaan aan over

Inschaling

Wij bieden jou een contract voor de zomerperiode. Het aantal uur stemmen we in onderling overleg met elkaar af, ditzelfde geldt voor jou werklocatie. Het salaris is conform de CAO VVT. 

Bijzonderheden

Voel jij je al thuis bij ons?

Markenheem kenmerkt zich als transparant, helder en duidelijk.  Afspraak is afspraak. Als betrokken werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem en Bronckhorst kun je op ons rekenen en wij (en onze cliënten) rekenen nu op jou!

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze site: www.werkenbijmarkenheem.nl. Nog vragen? App dan naar Tom, Chantal of Mirjam via: 06-86892966. We helpen je graag!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Helpende niveau 2
Huishoudelijk medewerker
Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Receptionist
Thuishulp
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 31-01-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 01-07-2021
Nummer 57403
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem