Vakantiewerk zorg, oproepkracht, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd óf student Helpende (plus)/Verzorgende IG/Verpleegkundige?
 • Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de ouderenzorg?
 • Heb jij affiniteit met zowel PG als somatiek?

Dan hebben we een uitdagende vakantiebaan voor jou! 

Voor onze locatie Humanitas in Hengelo zijn we op zoek naar een spontane en gezellige collega die onze teams komt versterken. Jij komt de afdelingen ondersteunen in de weekenden/ vakantieperiodes en je wil graag jouw steentje bijdragen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kijken wij samen waar jij het beste ingezet kan worden. Denk hierbij aan het uitvoeren van verzorgende- en/of welzijnstaken. Jij bent erg belangrijk in het leven van onze cliënt en je vindt het dan ook belangrijk een waardevolle rol te spelen in hun leven.

Elke dag is anders en zo ook jouw werkzaamheden, denk hierbij aan (afhankelijk van jouw kennis en ervaring) ADL taken, verpleegtechnische handelingen waarover je al beschikt of hebt behandeld in jouw opleiding. In overleg is er veel mogelijk en staan jouw collega’s open om jou te helpen in verdere ontwikkelingen. Hoe fijn is dat!

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Helpende (plus)/Verzorgende IG/Verpleegkundige
 • Of Jij bent student Helpende(plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige (3e of 4e leerjaar)
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook op verschillende afdelingen
 • Jij wil graag kennis en ervaring opdoen in de ouderenzorg
 • Je houdt van een uitdaging en pakt snel dingen op

Inschaling

 • Lekker veel werkervaring op doen in jouw vakgebied!
 • Zoveel of zo weinig uren maken wat jou uit komt, we overleggen dit met elkaar
 • Een mooie beloning volgens CAO VVT, FWG is afhankelijk van de functie die je gaat bekleden
 • Werk in een organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden
 • Een team dat je met open armen ontvangt

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Medewerker Zorg in opleiding niveau 3
Medewerker Zorg in opleiding niveau 4
Medewerker Zorg in opleiding niveau 6
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119149

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland