Vakantiewerk Zorg
Liberein

Bijverdienen in de zomer? 

Wil je lekker bijverdienen deze zomer met een vakantiebaan die aansluit bij jouw opleiding en ervaring? Kom dan werken bij Liberein! 

Pak je ruimte!

In de zomerperiode kom je te werken in een van onze cliëntteams. Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en met jouw kennis en persoonlijkheid draag jij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Belangrijk onderdeel van je functie is het bieden van een betekenisvolle dag aan de cliënt. Dat doe je niet alleen natuurlijk, dat doe je samen met je team. Daarnaast is het mogelijk dat je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld ondersteunt bij ADL taken of het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Bevalt het je straks zo goed dat je na de vakantieperiode nog geen afscheid wilt nemen van de bewoners door de fijne band die je met ze hebt opgebouwd? Geen probleem, wij kunnen je een bijbaan bieden mét doorgroeimogelijkheden!

Wat breng je mee?

  • Je hebt interesse in het werken in de zorg en beschikt over minimaal MBO niveau 1/2 werk- en denkniveau;
  • Het hebben van ervaring in de zorg en omgang met ouderen is een pré;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en flexibel inzetbaar. 

Werk je langer dan 6 weken, dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Salaris conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Machelle Platenkamp of Lotte Gasman, Recruiters, 053 - 4826688. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Intern nummer 2023-13 1
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Machelle Platenkamp of Lotte Gasman, Recruiters, 053 - 4826688
Functie(s) Overig
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 27-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 118878

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein