Vakantiewerkers - Wijkteams
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Functieomschrijving

Zin in een vakantiebaan bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land? 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die in de wijkteams aan de slag kunnen als vakantiewerker.


Wat vragen wij van je? 
Om zelfstandig te kunnen werken binnen een wijkteam moet je minimaal het tweede jaar van de opleiding tot Verzorgende IG hebben afgerond en aantoonbaar kunnen maken dat je bepaalde verpleegtechnische handelingen in theorie beheerst. De meest voorkomende verpleegtechnische handelingen worden dan binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land in de praktijk getoetst. Zijn de verpleegtechnische handelingen al getoetst in de praktijk en kun je ons dit schriftelijk aantonen, dan is dit helemaal perfect!

Leer je voor verpleegkundige? Ook dan ben je meer dan welkom! Ook voor jou is het bovenstaande van toepassing.

Functie eisen

Als vakantiekracht ben je maximaal zes weken beschikbaar. Je krijgt de kans om in deze weken je kennis en ervaring te vergroten tegen een mooie vergoeding. Wil je meer werken dan deze zes weken en voldoe je aan onze vraag? Dan kunnen we samen met je kijken of een ander contract mogelijk is. Hoeveel weken je beschikbaar bent kan je aangeven in je sollicitatie.

Informatie
Wil je vooraf meer informatie? Kijk dan op www.vakantiewerkbijzonl.nl of neem contact op met het Serviceteam 0527-748999.

Inschaling

Enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via www.vakantiewerkbijzonl.nl. Je kan je sollicitatie via de button ‘solliciteer nu’, uploaden. Er wordt gevraagd de voorwaarden te accepteren door het vinkje aan te vinken. Daarna kun je rechts onderin op 'verder' klikken om te solliciteren.

Bijzonderheden

Voordat je aan het werk gaat willen wij graag een Verklaring Omtrent Gedrag van je zien. Meestal heb je die via school of stage al in je bezit. Als je deze nog niet hebt dan kunnen wij dit voor je regelen.

Type Vacature
Intern nummer 19.01.15
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Zorgkantoor, Steenwijk
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Service team 0527-748999
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-02-2019
Ingangsdatum vanaf mei of juni 2019
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 43711
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land