Vaktherapeut (Dramatherapie) Expertisecentrum voor Depressie Zutphen
GGNet

Dit ga je doen

Als vaktherapeut dramatherapie ben je voornamelijk  betrokken bij de drie verschillende deeltijdbehandelingen (transmuraal, depressie en de inzicht gevende deeltijd) voor volwassenen, en op de polikliniek van het expertisecentrum depressie

Je werkt in de deeltijdbehandelingen en op de polikliniek van het expertisecentrum depressie. Je begeleidt naast groepsbehandeling ook individuele trajecten. Je werkt in nauwe samenwerking met het team en hebt een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het behandelplan. Je bent een enthousiaste, ondernemende vaktherapeut die nieuwe modules kan begeleiden en ontwikkelen.

Hier ga je werken

Acute Zorg Zutphen is een allround afdeling met een specialisatie in het behandelen van stemmingsstoornissen, met onder andere ook de mogelijkheid van ECT-behandeling. Er is een open opnameafdeling met 21 bedden, waar patiënten met verschillende soorten problematiek worden opgenomen (met name stemming, angst, psychose, persoonlijkheidsproblematiek), verdeeld over drie subgroepen: de ECT-groep, een algemene (crisis) groep en een resocialisatie groep gericht op toewerken naar ontslag.

Er is een deeltijdbehandeling welke drie programma’s kent: het transmurale programma gericht op weer in balans komen, de depressiedeeltijd en de inzichtgevende deeltijd.
Daarnaast is er een POP poli, worden er consulten in het ziekenhuis gedaan en is het expertisecentrum depressie in ontwikkeling met een depressiepoli en mogelijkheid tot second opinion.
We hebben een hecht team waar samenwerking en oog voor kwaliteit van zorg belangrijke pijlers zijn.  Ons enthousiasme en betrokkenheid is ook terug te zien in intervisie, gezamenlijke scholing en teambijeenkomsten.

Dit ben jij

✔ Je hebt een afgeronde HBO diploma vaktherapie drama, bij voorkeur geregistreerd SRVB.
✔ Je hebt relevante werkervaring, kennis en/of affiniteit met de doelgroep patiënten met complexe problematiek 
✔ Je bent deskundig en up to date over ontwikkelingen binnen je vakgebied. 
✔ Je kunt goed contact maken en flexibel inspelen op complexe hulpvragen. 
✔ Je beschikt over klinisch observatievermogen
✔ Je beschikt over relativeringsvermogen en humor. Je maakt ruimte voor reflectie.
✔ Je kunt zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team werken

Dit bieden we je

✔ Een dienstverband van 16 uur per week.
✔ Een goed salaris (CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min. € 2.607,- max. €4.218,-).
✔ Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
✔ Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets
✔ Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.

Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. Ook kun je binnen onze brede organisatie ervaring opdoen op andere vakgebieden en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diane Nijenhuis (Vaktherapeut) via het telefoonnummer van het algemeen secretariaat: 088-933 3430 of met de Manager Acute Zorg Zutphen, Maarten van Triest via telefoonnummer 088 – 933 4506. Jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief zien wij graag tegemoet!

Heb je vragen of de werving & selectieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 202848
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Creatief Therapeut
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 110849

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet