Verpleegkundig Kwaliteitscoach | Woonzorgcentrum | Sprengenhof
Atlant

Functieomschrijving

Kun jij op een coachende en motiverende manier er voor zorgen dat iedere collega zijn/haar talenten ten volle benut? Houd jij je hoofd koel in zorgsituaties die onvoorspelbaar zijn? Atlant heeft ruimte voor een:

Verpleegkundig Kwaliteitscoach | Woonzorgcentrum | Sprengenhof

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Kwaliteitscoach (VKC)  ondersteun je de manager en de teams door het wonen, de zorg en welzijn op de teams inhoudelijk te coördineren. Jouw focus ligt vooral op het coachen en organiseren van de zorg, de deskundigheidsbevordering en de kwaliteit en veiligheid binnen het team. Hier houd je je 40-50% van jouw werktijd mee bezig. De overige tijd besteed je aan het coachen van jouw collega’s in (complexe) zorg situaties en bied je ondersteuning aan bewoners in alle diensten die er zijn. Bij calamiteiten, verzuim, drukke vakantieperiodes of uitbraak van virussen kan de VKC in overleg ingezet worden in de directe zorgverlening.

Kwaliteit van leven van de bewoners staat altijd bovenaan. Je maakt deel uit van het team en bent mede verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor jouw afdeling. Verder kun je als Verpleegkundig Kwaliteitscoach betrokken zijn bij diverse projecten.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Locatie Sprengenhof is een echt ‘dorpshuis’. Veel mensen die oorspronkelijk uit Ugchelen komen en hier al jaren wonen voelen zich erg thuis bij Sprengenhof. Vaak is het ons kent ons en halen de bewoners verhalen van vroeger samen op. Dit kan in onze gezellige binnentuin wanneer het weer het toelaat of ander in het restaurant of de recreatieruimte. 

“Als kwaliteitsverpleegkundige heb je een leuke afwisselende baan; de combinatie van individuele coaching en (op organisatie niveau) meedenken over kwaliteitsverbeteringen, maakt deze functie uitdagend en interessant. Aniek van der Meij (Verpleegkundig Kwaliteitscoach).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verpleegkundige niveau 5/6 en al enige ervaring in je vakgebied, een geldige BIG registratie & ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 4.061,27 (CAO VVT FWG 50) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract voor vervanging van zwangerschapsverlof in de periode van juni 2023 tot januari 2024;
• 24 per week, maar uren zijn bespreekbaar;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Aniek?  Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Loureen Keurhorst (Verpleegkundig Kwaliteitscoach) op 06 82 65 41 47. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze recruiter in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 
 
We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Sprengenhof (Atlant)
Postcode 7339MD
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 20-02-2023
Reageer voor 10-04-2023
Ingangsdatum 20-02-2023
Nummer 117975
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant