(VERPLEEGKUNDIG) PERSOONLIJK BEGELEIDER
Liberein

Gezocht: uitbreiding van ons expertiseteam

Onze locatie Bruggerboschis het expertisecentrum binnen Liberein op het gebied van dementie. Hier bieden wij zorg aan mensen met verschillende vormen van dementie, het syndroom van Korsakov, jongdementie en ouderen met chronische psychiatrische problemen. Het verpleeghuis ligt aan de rand van Enschede en bestaat uit 34 kleinschalige woningen voor 6 personen. Voor zowel Dorpstraat 3-4 als Dorpstraat 5-6 zijn wij op zoek naar een (Verpleegkundig) Persoonlijk Begeleider, voor 28 uur per week. 

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Als (Verpleegkundig) Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënt en ben je het aanspreekpunt voor de familie. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt. Als Verpleegkundig Persoonlijk Begeleider draai je ook verpleegkundige diensten.

Wat breng je mee? 

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en je hebt een interne scholing voor persoonlijk begeleiderschap afgerond of je bent bereid dit te gaan volgen;
  • Je kunt vanuit een helikopterview het totale zorgproces bewaken;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden wij? 
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
Als Persoonlijk Begeleider word je ingeschaald in FWG 40, minimaal € 2.068,21 – maximaal € 3.060,18 bruto per maand obv fulltime. Als Verpleegkundig Persoonlijk Begeleider word je ingeschaald in FWG 45, minimaal € 2.492,51 – maximaal € 3.818,87 bruto per maand obv fulltime.

Geïnteresseerd?
Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Gerlinde Versluis, Teamleider Zorg, tel. 06-14735560. 

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Klik dan hier.  

Type Vacature
Intern nummer 2021-138
Organisatie Liberein
Locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gerlinde Versluis, Teamleider Zorg, tel. 06-14735560
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-10-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71852
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein