Verpleegkundig Specialist - FACT - Apeldoorn
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een verpleegkundig specialist die het leuk vindt om in een ambulant team te werken? Team Apeldoorn is dan wellicht op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als verpleegkundig specialist voer je verrichtingen (voorschrijven, onderzoeken, meten en behandelen) uit volgens protocollen, procedures en richtlijnen. Je coördineert programma's, informeert en adviseert de patiënt en patiëntengroepen over hun aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en de gevolgen. Deze taken voer je uit binnen het ambulante-team. Je werkt vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteert domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborgt zo, in samenwerking met andere disciplines, de kwaliteit van zorg.
Je verspreidt kennis in de organisatie, maar ook via symposia, workshops en voorlichtingsbijeenkomsten.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag bij het ambulant-team Apeldoorn van GGNet. In het ambulant-team Apeldoorn houden we ons bezig met ambulante zorg en behandeling. Het ambulante -team bestaat uit verschillende disciplines en biedt outreachende hulp aan patiënten met een ernstige psychiatrisch aandoening. Naast de cliëntenzorg ligt er ook op het gebied van teamopbouw en ontwikkeling een uitdagende klus voor jou.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ- Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en hebt een BIG-registratie.
  • Je hebt ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet-alledaagse problemen.
  • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken in een ambulante setting en de doelgroep van de SGGZ.
  • Je hebt je rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris: cao Geestelijke Gezondheidszorg, FWG 65. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving met gepassioneerde collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. Ook kun je binnen onze brede organisatie ervaring opdoen op andere vakgebieden en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Albert ten Cate (Manager Ambulant Apeldoorn) via 0610882549.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202106
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52207

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet