Verpleegkundig Specialist - Zevenaar
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij die pro actieve verpleegkundig specialist die tot zijn recht komt in de specialistische GGZ?
Wordt jij enthousiast van onze doelgroep met diverse ernstige psychiatrische ziektebeelden, co-morbiditeit en wensen op diverse levensgebieden waarbij we kort- en langer durend behandelen waarbij het toewerken naar herstel, evenwicht en stabiliteit?

Dit ga je doen

Als verpleegkundig specialist werk je in ons team als regiebehandelaar en draag je actief bij aan ontwikkelingen in beleid en kwaliteit van zorg. Jouw werkzaamheden vallen in zowel het verpleegkundige als wel het medische domein. Zorgcoördinatie, diagnostiek, het opstellen en evalueren van behandelplannen en medicamenteuze interventies, saneren van medicatie en toewerken naar het afronden van de behandeling zijn taken waar je je dagelijks mee bezighoudt. Verder draag je bij aan de diverse groepstherapieën die er op locatie gegeven worden. Je ziet cliënte op kantoor of thuis, net wat nodig is op dat moment voor die cliënt.
In de uitvoering van je werk draag je actief bij aan het op- of bijstellen van richtlijnen, procedures en protocollen. Daarnaast houd je je ook bezig met het geven van (bij)scholing, klinische lessen, advies en coach aan de collega’s binnen je team.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden en taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor de integriteit van de behandeling.
 • Samen met het multidisciplinaire team voer je zowel groepsgericht als individuele behandelingen uit.
 • In het kader van deze behandeling, diagnostiek en evaluatie heb jij zelf direct contact, telefonisch en face to face.
 • Je zorgt dat de controles op de balanspoli voor EPA cliënten met Lithium / Clozapine volgens de laatste inzichten worden verleend.
 • Je zorgt ervoor dat verschillende activiteiten van andere zorgverleners binnen het zorgproces op elkaar afgestemd zijn en je toetst deze.
 • Je intervenieert in crisissituaties.
 • Je bent betrokken bij externe en interne projecten.

Hier ga je werken
Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg.  Wij doen dit door middel van een passend groepsaanbod en gespecialiseerde behandel methodieken. Vooral geven we deze zorg vorm met gemotiveerde en betrokken medewerkers die binnen de kaders zoeken welke mogelijkheden voorhanden zijn. Er wordt gewerkt vanuit geïntegreerde teams, (Fact- en poli-teams samengevoegd) waarbinnen ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek hebben. Het ambulante team bestaat uit diverse disciplines.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz en kan de bijbehorende BIG-registratie overleggen evenals een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Ervaring heb je opgedaan in de herstelgerichte methodiek.
 • Somatische screenings en medicatietherapie zijn bij jou sterk ontwikkelt door werkervaring.
 • Tact en humor kan jij goed combineren en je hebt een gelijkwaardige, niet-oordelende houding.
 • Je bent zelfstandig en weet goed prioriteiten te stellen daarbij weet je hoe je collega's moet stimuleren en motiveren.
 • Je denkt graag mee over beleidsstukken, landelijk maar ook organisatiegericht.
 • Verder zijn de competenties flexibel, ondernemend, besluitvaardig, creatief, initiatiefrijk en stressbestendig op jou van toepassing.

Dit bieden we je

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ, FWG 65. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Jouw sollicitatiebrief met curriculum Vitae ontvangen wij graag via onderstaand formulier.

Wilt u meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hans de Klein, manager Ambulant Zevenaar via telefoonnummer 088 933 4523.

Type Vacature
Intern nummer 202085
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Zevenaar
Postcode 6903 ZN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52209

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet