Verpleegkundig Specialist
De Twentse Zorgcentra

Binnen de afdeling Behandeling van de Twentse Zorgcentra is ruimte ontstaan voor de functie van verpleegkundig specialist. Pas jij binnen het profiel? Reageer dan snel!

De functie
De verpleegkundig specialist verleent zelfstandig medische zorg in curatieve en preventieve zin en adviseert en begeleidt bij de behandeling van cliënten met een verstandelijke handicap. De verpleegkundig specialist levert als zelfstandig behandelverantwoordelijke niet alleen medische zorg, maar is ook gespecialiseerd in het voorkomen, behandelen en beperken van handicap gebonden somatische en psychische problematiek en complex probleemgedrag en werkt hierbij nauw samen met de AVG-arts en regiebehandelaar (gedragsdeskundige). De verpleegkundig specialist werkt nauw samen met de AVG-artsen, huisartsen, basisartsen, praktijkverpleegkundigen, regiebehandelaren (gedragskundigen) en paramedici.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde op HBO niveau en een masteropleiding Advanced Nursing Practice, specialisatie algemene gezondheidszorg;
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Zelfstandig werken en multidisciplinair kunnen werken;
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg is een pre, maar geen vereiste. AVG artsen, huisartsen, basisartsen en praktijkverpleegkundigen nemen graag de tijd om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je goed ingewerkt wordt.
 • Omdat je ingezet wordt in verschillende regio’s is een rijbewijs en auto noodzakelijk

Wij bieden

 • Een afwisselende baan van gemiddeld 16 tot 32 uur per week in een enthousiast en betrokken medisch verpleegkundig team. Het aantal uren is bespreekbaar. We horen graag jouw wensen en kijken daarin wat passend is;
 • Een salaris van min. € 3.289,- / max. € 4.799,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% en PBL-uren naast de wettelijke vakantie-uren;
 • Een vaste aanstelling;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Een scholingsbudget, intervisie en faciliteiten om je accreditatiepunten te halen.

Contact
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met John Keunen, manager behandeling 06-11374854 of Saskia de Haas Arts voor Verstandelijk Gehandicapten 06-83183379.

Type Vacature
Intern nummer 21.218
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 08-09-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 08-09-2021
Nummer 71346
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra