Verpleegkundig specialist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wij zoeken voor de verschillende locaties van Divisie West (Deventer en omstreken) een nieuwe collega.

In deze functie:

 • Ben je regiebehandelaar binnen zorgtrajecten.
 • Werk je nauw samen met de verslavingsarts.
 • Ben je een enthousiaste en gedreven collega die zich met name richt op de somatische ondersteuning.
 • Breng je je kwaliteiten tot uiting en toon je interesse in de cliënten en je  collega's.
 • Ben je taakvolwassen en neem je de verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie.

Dit breng je mee

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met een stevige persoonlijkheid die er zin in heeft om, samen met ons, het verschil te maken. Je vervult een begeleidende rol naar collega professionals en je bent als expert bezig met het zorgbeleid en de innovatie hiervan.

Daarnaast fungeer je als belangrijke vraagbaak voor de multidisciplinaire teams en lever je jouw bijdrage aan het functioneren en ontwikkelen van deze teams. Je kunt gevraagd worden bij te dragen aan het opleiden van verpleegkundig specialisten binnen Tactus, in de vorm van werkbegeleider en/of supervisor. En je hebt een belangrijke bijdrage binnen de vakgroep van Verpleegkundig Specialisten binnen Tactus.

Zin om te komen werken in dit heel diverse en daardoor uitdagende werkveld? En beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, dan zit je goed!

Verder heb je:

 • Een diploma Master in Advance Nursing Practice of GGZ-VS.
 • BIG registratie als Verpleegkundig specialist GGZ.
 • Kennis en inzicht in meerdere aanverwante vak- en kennisgebieden voor het leggen van verbanden en het afstemmen van verschillende zorgprocessen/behandelingen.
 • Bij voorkeur affiniteit met voorschrijven van psychiatrische medicatie, somatische screening in het verlengde van deze prescriptie zoals voorkomen van metabool syndroom, somatische screening bij instelling op ADHD medicatie, medicatiebegeleiding bij mensen met ontwikkelingsstoornissen, stemmingsstoornissen, angststoornissen, of bereid zich daarin te bekwamen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 60.Het maximale, fulltime salaris is € 4.620,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Evelien Punt, manager, via telefoonnummer 06 -573 108 10. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 375
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Brink
Postcode 7411BT
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Evelien Punt, manager, via telefoonnummer 06 -573 108 10
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 21-09-2020
Ingangsdatum 21 september 2020
Reageer voor 16-11-2020
Nummer 54869
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg