Verpleegkundig specialist hartfalen
Slingeland Ziekenhuis

Functieomschrijving

De polikliniek Cardiologie van het Slingeland Ziekenhuis & Zorgorganisatie Sensire zijn samen op zoek naar een verpleegkundig specialist hartfalen voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week.

Waar ga je werken?

Je bent 16 tot 20 uur inzetbaar voor de hartfalenpolikliniek Cardiologie van het Slingeland Ziekenhuis en 16 uur voor de zorgorganisatie Sensire. De uitdaging van deze combinatiefunctie als verpleegkundig specialist is om ziekenhuiszorg en zorg thuis persoonlijk en middels digitale middelen naadloos op elkaar aan te laten sluiten en de zorgbehoefte van de patiënt hiervoor als uitgangspunt te nemen. Als verpleegkundig specialist maak je onderdeel uit van de transmurale zorg hartfalen en werk je nauw samen met de wijkverpleging en Medisch Service Center NAAST.

De functie verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben je expert op jouw vakgebied. Je combineert verpleegkundige behandelingen met medisch handelingen. In nauwe samenwerking met de cardiologen draai je spreekuren, stel je diagnoses, bepaal je de behandelingen en zorg je voor de uitvoer. Je ondersteunt en coacht patiënten op het gebied van preventie en leefstijl. Ook verzorg jij de coördinatie en afstemming van zorg tussen de verschillende disciplines. Naast de taken binnen de directe patiëntenzorg heb je een actieve rol op het gebied van deskundigheidsbevordering, innovatie en kwaliteitsbeleid. Je geeft zelfstandig vorm aan het zorgproces van  cliënten/patiënten met hartfalen en gaat met hen een zelfstandige behandelrelatie aan. Tevens lever je een actieve bijdrage aan de zorgkwaliteit door innovatie, advisering en deskundigheidsbevordering. Voor de toekomst wordt gedacht aan een polikliniek boezemfibrilleren.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Diploma Master Advanced Nursing Practice of Verpleegkundig Specialist
 • Stressbestendig en flexibel.
 • In de dagelijkse zorgverlening ben je doortastend en patiëntgericht, heb je een scherp oordeelsvermogen en handel je tactvol.
 • Je hebt belangstelling voor en enige kennis van wetenschappelijk onderzoek, inclusief statistiek.
 • Cardiologische kennis of de bereidheid dit te verwerven.
 • Je bent enthousiast betrokken bij de opzet, uitvoering, begeleiding en evaluatie van  het proces en het zorginhoudelijke ketenproject hartfalen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via www.slingeland.nl/vacatures

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week, waarbij je deels ingezet wordt voor Zorgorganisatie Sensire.
 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.072,-- en maximaal € 4.466,-- (FWG 60, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen en CAO VVT.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Marthy Loohuis, teamleider functieafdeling en polikliniek Cardiologie telefoon (0314) 32 97 57 of Monique Oord, manager expertisecentrum a.i. Sensire, tel. 06-12267864.

Type Vacature
Organisatie Slingeland Ziekenhuis
Locatie Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem
Postcode 7009BL
Stad Doetinchem
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marthy Loohuis, teamleider functieafdeling en polikliniek Cardiologie telefoon (0314) 32 97 57 of Monique Oord, manager expertisecentrum a.i. Sensire, tel. 06-12267864
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-01-2019
Reageer voor 28-02-2019
Ingangsdatum 23-01-2019
Nummer 43154

Slingeland Ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft 348 bedden en circa 1500 medewerkers in dienst. Er werken ongeveer 100 medisch specialisten, waarbij vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. De korte communicatielijnen en het sociaal coachend leiderschap bieden alle mogelijkheden voor de ontplooiing van de medewerkers. Het Slingeland Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Er zijn opleidingen voor interne geneeskunde, de klinische psychologie, huisartsen en de tropenopleiding heelkunde, maar wij hebben ook opleidingen voor verpleegkundigen, operatie-assistenten, anesthesiemedewerkers, radiologisch laboranten, GZ-psychologen en diverse paramedische beroepen.

Meer over Slingeland Ziekenhuis