Verpleegkundig Specialist met als specialisatie complexe wondzorg
Verian

Ben jij gedreven, zelfstandig en daadkrachtig? Vanuit de regio waarin wij samen met diverse ketenpartners toenemend cliënten met complexe wonden (o.a. op wondspreekuren in huisartsenpraktijken) in de 1e lijn zien, is er een  behoefte aan uitbreiding van verpleegkundig specialisten complexe wondzorg binnen ons wondteam. Ben jij de Verpleegkundig Specialist die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een:                 

Verpleegkundig Specialist met als specialisatie complexe wondzorg
uren in overleg| FWG 60

De verpleegkundig specialist maakt onderdeel uit van het wondteam en verricht de werkzaamheden in het hele werkbied van Vérian. Als verpleegkundig specialist diagnosticeer en behandel je cliënten met als doel kwaliteit van leven van de cliënten met complexe wonden te verbeteren en te streven naar snelle wondgenezing. Je bezoekt cliënten thuis en houdt spreekuren. Je werkt als regiebehandelaar multidisciplinair.

Als expert ondersteun je de hulpverleners in de 1e lijn met jouw professionele kennis en vaardigheden. Een andere belangrijke rol is dat je protocollen, procedures en scholingen ontwikkelt, scholingen geeft en een bijdrage levert aan beleid, (wetenschappelijk) onderzoek en innovatie.

Wat ga je doen? 

 • Als zelfstandig en regievoerend behandelaar neem je anamneses (verpleegkundig en medisch) af. Je voert lichamelijk onderzoek uit, Interpreteert onderzoekgegevens. Stelt verpleegkundige en medische diagnoses en stelt een behandelplan op in nauwe samenwerking met betrokken medisch specialist en overige betrokken zorgprofessionals. Dit zal tijdens spreekuren of huisbezoeken zijn.
 • Je bevordert de kwaliteit van de verpleegkundige en/of medische zorg. Je signaleert knelpunten in de organisatie en in de zorgketen. Je initieert en werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter verbetering van de verpleegkundige en/of medische zorg. Je doet beleidsaanbevelingen voor structurele verbetering van de kwaliteit van de verpleegkundige en/of medische zorg. Je stelt multidisciplinaire standaardprocedures, werkinstructies en protocollen op ter bevordering van uniform beleid en kwaliteit van de zorg. Je participeert in werkgroepen, commissies en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden vanuit het eigen vakgebied.
 • Je ontwikkelt zorg- en behandelprogramma’s voor specifieke patiëntencategorieën op basis van evidence based practice. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid van actuele informatie met betrekking tot relevante ziektebeelden en behandelmethodieken ten behoeve van het ontwikkelen van protocollen of zorgverbetering. Je levert een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek voor de doelgroepen waaraan zorg wordt verleend.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt bij de functie behorende deskundig- en vaardigheden en levert een bijdrage aan onderwijs door het ontwikkelen en verzorgen van scholingsactiviteiten.

Wat vragen wij?  

 • Je hebt een Masteropleiding Advanced Nursing Practice en je bent bij voorkeur opgeleid binnen de specialisatie complexe wondzorg;
 • Geldige BIG registratie als verpleegkundig specialist AGZ
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante praktijkervaring en kennis van de complexe wondzorg;
 • Je neemt initiatief, bent vindingrijk en doortastend en je kunt motiveren en stimuleren;
 • Je bezit tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je kunt een VOG overleggen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?  

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfstandigheid;
 • Uren in overleg;
 • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Salariëring in FWG 60, maximaal € 5.045,55 bruto per maand bij 36 uur per week;
 • Een telefoon en IPad van de zaak en de mogelijkheid tot een leaseauto;
 • Scholingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden.

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie en cv naar ons toe. Direct solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’ onderaan deze pagina.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Rosanne Sanders, Verpleegkundig Specialist AGZ Vérian wondteam, tel. 06-13426954.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 01-12-2022
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 68570
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian