Verpleegkundig specialist of physician assistant
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

OCON Orthopedische kliniek is op zoek naar een verpleegkundig specialist of physician assistant om toe te voegen aan het team van verpleegkundig specialisten, physician assistants en aniossen die al werkzaam zijn bij OCON. Het is een divers team met een scala aan kwaliteiten, gezamenlijk dragen zij zorg voor onze patiënt binnen een dynamische werkomgeving. Het uitgangspunt is brede inzetbaarheid in verband met continuïteit binnen de processen met daarnaast een koppeling richting een orthopedische specialisatie.

Het betreft een klinische en poliklinische functie. Je werkt onder (ruim beschikbare) supervisie van de orthopedisch chirurg en anesthesioloog. En in nauwe samenwerking met verpleegkundigen, polikliniekmedewerkers en paramedische disciplines. Je geeft medische zorg aan patiënten op de verpleegafdeling. Je loopt o.a. zaalvisite bij opgenomen patiënten die bijvoorbeeld een THP, TKP, spondylodese of een enkelartrodese hebben ondergaan. Ook ga je patiënten zien op de polikliniek, dit kunnen nieuwe consulten zijn, maar ook controles na operaties en het zetten van intra-articulaire injecties in het kniegewricht. Deels kun je ingezet worden op onze POS (preoperatieve screening). Samen met jou wordt gekeken waar je interesses liggen waarbij eigen visie en inbreng wordt gewaardeerd.

Functie eisen

Je bent afgestudeerd verpleegkundig specialist of physician assistant en hebt affiniteit met het vakgebied orthopedie. Ervaring binnen de chirurgie is een pre. Onze ideale collega is kundig, sociaal, pro-actief, flexibel, kan goed samenwerken in multidisciplinair verband, beschikt over een goed adaptief vermogen en empathisch vermogen in het contact met onze patiënten. Je bent betrokken, leergierig en initiatiefrijk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een kwaliteitsgerichte werkhouding. 

Inschaling

       

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Type Vacature
Intern nummer OC20-013
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mevrouw I. Drijfhout, manager bedrijfsvoering, te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag op 088-7087102
Functie(s) Physician Assistant
Publicatiedatum 17-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-12-2020
Nummer 56019
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)