Verpleegkundig specialist Vierhouten
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor onze locaties in Vierhouten en omstreken zijn we op zoek naar een Verpleegkundig specialist voor 24 tot 36 uur per week, uren in overleg.

Heb je lef, ben je ondersteunend en ambitieus? En geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen?
Dan zijn we op zoek naar jou!


Als Verpleegkundig specialist maak je onderdeel uit van de medische dienst van Vierhouten. Je wordt ingezet op alle facetten van de verpleegkundige en medische zorg rondom onze cliënten. Je bent onderdeel van het Expertisecentrum, waarin (para)medici, gedragsdeskundigen en therapeuten hun kennis bundelen. Ieder vanuit zijn eigen specialisme en ervaringen.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig specialist biedt je in nauwe samenwerking met het team medische dienst de eerstelijns zorg. Jouw werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het afnemen van anamnese, het verrichten van lichamelijk onderzoek en/of observeren en stellen van diagnosen. Daarbij richt je je in het bijzonder op specifieke cliëntengroepen: cliënten met een ernstige meervoudige beperking, cliënten met psychische- en gedragsproblemen en ouderen. Je verleent zorg aan zo'n 220 cliënten wonende op het terrein van Vierhouten. Je werkt hierbij nauw samen met collega-huisartsen, AVG arts, verpleegkundigen, doktersassistenten, gedragsdeskundigen en de paramedici van de behandeldienst van het terrein locatie Vierhouten. Je adviseert hen over de medische aspecten rondom een cliënt. In gezamenlijkheid ondersteun je de cliënten en diens complexe zorgvragen. Er is een intensieve samenwerking met diverse collega specialisten zoals psychiater, klinisch genetica en neuroloog.

Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het signaleren van knelpunten in de medische zorg vanuit de teams en locaties in Vierhouten en omstreken van Philadelphia. Je doet aanbevelingen voor structurele verbetering van de kwaliteit. Je draagt zorg voor kennisoverdracht, geeft voorlichting en adviezen aan medewerkers.

Over jou
In een veranderende omgeving durf jij vaste patronen te doorbreken. Je bent ambitieus ingesteld, waarbij je het maximale nastreeft. Je staat als professional open voor de opbouw van de verdere professionalisering van het medische team, om samen te werken naar een toekomstbestendige medische dienst.

Je hebt:
  • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige specialist en je bent BIG geregistreerd;
  • affiniteit met de langdurige zorg en ondersteuning voor onze doelgroepen.
Je herkent jezelf in de belangrijkste kernwaarden van Philadelphia: aandacht met plezier, professionaliteit, verantwoordelijkheid en passie.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten; nét wat je nodig hebt;
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid zetten de we die graag om naar onbepaalde tijd. In overleg met jou bepalen we hoeveel uur je gaat werken;
  • Avond, nacht en weekend zorg is uitgesloten.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór 1 juni 2021, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 879).
Heb je nog vragen? Bel of Whatsapp naar Marian Denekamp, manager Expertisecentrum. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 - 21 33 01 32.
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken. We maken graag kennis met jou!

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Es, Vierhouten
Postcode 8078PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 63198

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg