Verpleegkundige - 24/32 uur
Horizon

iHUB gaat voor een veerkrachtige generatie in 2040. Hierbij nemen we de levenslust van kinderen en jongeren als vertrekpunt. Om ons ideaal te realiseren zoeken wij mensen met energie en een hart dat klopt voor kinderen en jongeren.

Als Verpleegkundige voor een Jeugdzorg residentie sta je voor een bijzondere uitdaging, waarin je samen met de teams en de Psychiater de juiste zorg biedt aan de jeugdigen. Geen één dag is hetzelfde, want geen kind, situatie en problematiek is hetzelfde. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en goed zelfstandig kan werken. Klinkt dit interessant? Dan zou het goed kunnen zijn dat jij onze toekomstige Verpleegkundige bent! Graag verwelkomen we je persoonlijk op de locatie Rijnhove in Alphen aan den Rijn voor een kennismaking!

Wat ga je doen
Als Verpleegkundige biedt je verpleging, verzorging en begeleiding aan jeugdigen in crisissituaties: je inventariseert als (psychiatrisch/medisch) Verpleegkundige de hulpvraag en behoeften en je voert de zorg uit. De organisatorische setting is zodanig dat je bij de inhoudelijk meer complexe situatie direct contact hebt het team van de groep van de bewuste jeugdige. Dit zijn ofwel Pedagogisch Medewerkers, Gedragswetenschappers en\of de Afdelingscoördinator van de bewuste groep. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het begeleiden, voorlichten, verzorgen, stimuleren en ondersteunen van jeugdigen met ernstige problematieken. Je helpt hen bij het aanleren van sociale vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid. Je adviseert de teams van de groepen en soms ook de ouders, daarnaast heb je nauw contact met de huisarts en de apotheek. Je bent een echte spin in het web!

De locatie Rijnhove is onderdeel van Horizon, Zorg en Onderwijs en ligt in Alphen aan den Rijn aan de rand van het centrum. Het is een toegankelijke, groene locatie gelegen aan 2 parken en verweven in de wijk. Met 2 interne scholen en eigen sportvoorzieningen biedt Rijnhove residentiële zorg en onderwijs aan jeugdigen van 12 tot 18 jaar met complexe ontwikkelings-, leer-, en/of gedragsproblemen. Dit kan ontstaan vanuit verschillende achtergronden en/of trauma’s. De groepen bestaan uit 6 jeugdigen, zij wonen samen met Pedagogisch Medewerkers in een woning op het terrein. De groepen kunnen een open of een gesloten karakter hebben. Om de jeugdigen te ondersteunen werken we met een deskundig, professioneel en betrokken multidisciplinair team waarbij de behandeling volledig is afgestemd op de behoefte van het kind.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en hebt brede medische en liefst ook psychiatrische ervaring.
  • Je beschikt over een BIG registratie.
  • Je bent tussen de 24 a 32 uur per week beschikbaar.
  • Je staat stevig in je schoenen en weet de rust en het overzicht te bewaren.
  • Je kan goed zelfstandig werken en je durft beslissingen te nemen.
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou
  • Bij Horizon bieden we je een uitdagende functie bij een organisatie die vol in ontwikkeling is! Je bent van harte welkom om mee te denken en te ontwikkelen;
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao jeugdzorg. De functie Verpleegkundige is gewaardeerd in schaal 9 (max. € 4207,88 o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao jeugdzorg.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Rijnhove, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs in Alphen a/d Rijn
Postcode 2406AG
Stad Alphen aan den Rijn
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120240

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon