Verpleegkundige - PG
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je in communicatie en in verbinding met elkaar samenwerkt in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Verpleeghuis de Heemhof zoekt een:


Verpleegkundige
 24 -28 uur

Dementie, specialistische zorg en dagbehandeling 
Dementie is een van de specialismen van Atlant. Naast onze andere locaties biedt de Heemhof woonruimte, zorg en behandeling aan bewoners die ermee te kampen hebben. Daarnaast vangen wij mensen met een dementie op in onze dagbesteding, zodat partners/mantelzorgers er niet elke dag alleen voor staan.

“Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken.”
Alice Klopman (verpleegkundige bij Atlant) 


Kom jij ons team versterken
Het werken op onze afdelingen Aster en Crocus is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Ons team bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen en medewerkers welzijn en activiteiten.
De dynamiek op onze afdeling waar we  24 uur per dag intensieve zorg verlenen gericht op onze bewoners met dementie (psychogeriatrie) vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren!
Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen? 

Wat ga je doen
Als verpleegkundige bied je zorg en verpleging in de woonsituatie van de bewoners. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als verpleegkundige heb je een kritische blik, neem je het voortouw in kwaliteitsverbeteringen en hecht je veel waarde aan het naleven van protocollen. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie. Daarnaast kun je klinisch redeneren, werk je multi disciplinair samen en houd je je ook bezig met EVV-taken. Hoewel de zorg en het welzijn essentieel zijn, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Functie eisen

Wat neem jij mee? 
Allereerst een diploma verpleegkundige (niveau 4) neem je ook nog ervaring mee uit de ouderenzorg? Nog beter, al is dit geen harde eis.  Verder:
• Houd je van mensen;
• Kan je goed overzicht houden en rust bewaren;
• Weet je snel te schakelen en alles in goede banen te leiden;
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken; 
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen;
• Heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroep; 
• Weet jij elkaars kennis en talenten te benutten;
• Sta je stevig in je schoenen, en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topcare gaat. 
Verder: 
• De mogelijkheid om parttime te werken; 
• De mogelijkheid van een vast dienstverband;
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal €3.264,29  (CAO VVT FWG 45) op basis van een 36- urige werkweek.;
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een werkgever die aandacht heeft voor vitaliteit.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie in via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verpleegkundige-pg/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier. 

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter) op 06 22 06 25 08.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 95-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Heemhof (Atlant)
Postcode 7329BK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 07-10-2021
Reageer voor 02-11-2021
Ingangsdatum 07-10-2021
Nummer 71659
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant