Verpleegkundige - Team Almelo
TSN Thuiszorg

Als Verpleegkundige in de wijk bij TSN Thuiszorg heb jij een uitdagende en afwisselende functie. Jij hebt oog voor de mens achter de zorgvraag en je denkt in oplossingen en mogelijkheden. Vind jij kwalitatieve zorg met oog voor de mens achter de zorgvraag nét zo belangrijk als wij? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor het team in Almelo zoeken wij een Verpleegkundige in de wijk voor 16 tot 24 uur per week.

Wat ga jij doen?

Samen met het team zorg jij elke dag opnieuw voor passende en kwalitatief goede zorg. Als Verpleegkundige kom jij bij de cliënt thuis en verleen jij verschillende verpleegtechnische handelingen. Jij signaleert wijzigingen ten opzichte van het zorgplan en past het zorgplan aan waar nodig. Desgewenst overleg jij met de Regisserend Wijkverpleegkundige over de verpleegkundige interventies en schakel jij waar nodig met onze specialistische Verpleegkundigen of andere zorgverleners, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Elke cliënt is anders, geen dag is hetzelfde!

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding als Verpleegkundige
 • Een geldige BIG registratie
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister of bereid dit te doen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Empathisch vermogen
 • Een gezonde dosis humor
 • Geldig rijbewijs en bij voorkeur beschikking over een auto

Wij bieden:

Jij krijgt een plek in een professioneel team binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Samen met het team krijg jij de ruimte om de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd en ondersteund door een grote supportorganisatie zodat jij je kan richten op de cliënt.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris conform FWG 45 van de cao VVT (min. €2.492,51 en max. €3.362,22 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de kans op een vast dienstverband
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantiegeld en een ruime verlofregeling
 • Een tablet en telefoon in bruikleen
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team

Waar ga je werken?

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.

Bij TSN Thuiszorg werken we met kleine zelfstandige opererende teams van zorgprofessionals. Als verpleegkundige in de wijk werk je samen met huisartsen, mantelzorgers en welzijnsinstellingen. Je geeft de zorg die nodig is om het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de cliënt te bevorderen. Als Verpleegkundige in de wijk werk je samen met jouw team en houd je je bezig met de ontwikkeling hiervan. Meedenken wordt dan ook meer dan gewaardeerd. Het is prettig werken bij TSN. Je werkt met mensen in de wijk die je echt nodig hebben, waarvoor je iets betekent. Mensen die jou en je werk waarderen.

Als organisatie zijn wij dynamisch en innovatief. Bij TSN werken we met tablets waardoor jij minder tijd voor administratie en meer tijd voor de cliënt hebt. Door ons innoverend karakter zijn wij net even anders dan alle andere thuiszorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen.

Meer informatie of direct reageren?

Voor meer informatie over deze of andere vacatures kan je contact opnemen met onze collega’s van de Backoffice op telefoonnummer 050 524 1131 of via recruitment@tsn-thuiszorg.nl Direct reageren kan snel en eenvoudig door jouw cv achter te laten via DEZE LINK. We nemen dan snel contact met jou op!

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Almelo
Postcode 7606 JS
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 09-10-2021
Nummer 71082
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg