Verpleegkundige - TZ De Groene Hoven
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie De Groene Hoven is een kleinschalig woonzorgcentrum en bevindt zich in de wijk Kersschoten in Apeldoorn. Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van ons woonzorgcentrum en in de wijk.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Voor het thuiszorgteam De Groene Hoven zijn we opzoek naar een Verpleegkundige.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Wat ga je doen?

Binnen het thuiszorgteam De Groene Hoven van KleinGeluk ben je, als Verpleegkundige verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige verpleegkundige zorg, stelt het zorgdossier op en ziet toe op de uitvoering hiervan. Tevens lever je een bijdrage aan het vergroten van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Je hebt contact met de cliënt, de familie en externe hulpverleners in afstemming met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV-er) en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek. Daarbij heb je ook voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.

Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (wijk) verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV) en zorgassistenten. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als Verpleegkundige binnen het team een belangrijke rol in.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep (ouderen) en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 45, CAO VVT (maximaal € 3.471,49  bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je CV en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Annette van den Berg (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 108468
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk