Verpleegkundige | Aanleunwoningen | 24 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Je komt te werken als Verpleegkundige in de aanleunwoningen van Rosengaerde. Je werkt volledig mee in de zorgverlening. Je ondersteunt en adviseert de teams en medewerkers binnen Rosengaerde vanuit jouw expertise. Ook houd je je bezig met het vaststellen, bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag en het zorgplan. Tevens zie je toe op de naleving hiervan. Je observeert, signaleert en rapporteert en draagt bij aan een optimale communicatie tussen medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familieleden.

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2019-2021 (FWG 45). Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard. Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde. 

Wie ben jij?

Jij bent een echte pionier, die buiten de hokjes kan en durft te denken. Met jouw creativiteit en ervaring weet je jouw rol als verpleegkundige zo neer te zetten dat je de vraag achter de vraag ziet en de juiste kwaliteit biedt. Je bent zelfstandig, vangt signalen op en je bent stressbestendig. Je hebt een toekomstgerichte visie op de zorg en kunt collega’s meenemen en coachen in het zoeken naar mogelijkheden. Hiermee heb je een coördinerende rol met betrekking tot het handhaven van de kwaliteit van verantwoorde zorg. Tot slot ben je in het bezit van minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4.

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 29 oktober opsturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Roelofs via 0529-431541.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 07-10-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71661
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde