Verpleegkundige, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij iemand die positief is ingesteld en enthousiasme weet over te brengen? 
 • Weet jij een coachende en coördinerende rol te pakken in een team? 
 • En heb jij affiniteit/ervaring met Somatische cliënten? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Je gaat werken met met bewoners met somatische klachten die bij ons wonen. Je zult zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Je biedt, binnen de mogelijkheden die er zijn, professionele ondersteuning aan de cliënt bij het voeren van een huishouden en het creëren van een thuis. Als verpleegkundige bewaak je het verpleegkundige proces rondom de cliënt en begeleid je onze leerling Verpleegkundige die bij ons werken en leren.

Je komt te werken in een vast team. In dit team wordt er gewerkt met een basisrooster. Jij bent net als je collega’s flexibel en je werkt graag samen. Jij weet hoe je effectief goed samenwerkt en streeft hier ook naar. Je bent iemand die collega’s kan enthousiasmeren en motiveren. Jij weet je collega's te begeleiden naar een optimale kwaliteit van zorg. Je bent in staat om verschillende belangen te behartigen en af te wegen en je bent in staat om een besluit te nemen.  

Wie ben jij?

 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en bent in staat om beslissingen te nemen
 • Je hebt passie voor cliënten met somatische cliënten.
 • Je hebt ruime ervaring als coachende verpleegkundige
 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 (of HBO niveau)

Je vindt bij ons:

 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur voor Verpleegkundige niveau 4 en maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur voor HBO verpleegkundige.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 11-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74270

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland