Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Marken Haven
Atlant

Functieomschrijving

Kwetsbare mensen ondersteunen met complexe, gerontopsychiatrische zorgvragen. Dat doen we aandachtig en met volle overtuiging! Ben jij geduldig en optimistisch? Atlant heeft ruimte voor een:

Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Marken Haven 

24 – 36 uur

Wat ga je doen?
Vaak hebben de bewoners op deze locatie moeite met dagelijkse dingen. Naast de gerontopsychiatrische zorgvraag, is er een stapeling van problematiek op verschillende domeinen zoals cognitie, lichamelijk functioneren, sociaal functioneren en of ADL. De bewoners hebben behoefte aan verzorging, verpleging, behandeling, begeleiding en monitoring. De combinatie van de zorgvraag en een psychiatrische achtergrond maakt het werk op Marken Haven complex maar zeker ook uitdagend! 

Vast al nieuwsgierig geworden naar de functie? Kijk dan alvast deze video van Karlijn!

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Op locatie Marken Haven verblijven mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Deze bewoners hebben naast een psychiatrische achtergrond ook verpleeghuiszorg nodig. Kwetsbare mensen ondersteunen. Dat doen we aandachtig en met volle overtuiging, ook wanneer het soms wat lastiger is. Omdat elke bewoner uniek is en zorg op maat noodzakelijk is, vraagt dit om flexibiliteit en een open blik. De bewoners kunnen soms onvoorspelbaar gedrag laten zien. Jij weet hier goed mee om te gaan en je ziet hier uitdaging in! Ben jij geduldig en optimistisch? Dan heb je binnen no-time een klik met onze bewoners.

“Naast het werken als zorgverlener, ontwikkel ik mijzelf ook als organisator. Je toont verpleegkundig leiderschap en krijgt de tijd en ruimte om innovaties uit te werken en deskundigheid te bevorderen. Het is uitdagend en leerzaam en wat mij betreft de perfect combinatie tussen een heerlijk kopje koffie drinken met een bewoner, samenwerken in een team en ontwikkeling van zorgkwaliteit op kantoordagen.” Kimberly Mateman (hbo Verpleegkundige).

Functie eisen

Wat neem je mee? 
Heb jij een diploma Verpleegkundige, ben je BIG geregistreerd en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je: 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.471,49 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 24- 36 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Wat neem je mee? 
Heb jij een diploma Verpleegkundige, ben je BIG geregistreerd en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Collega worden van Karlijn & Kimberly? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Kasper Rothuijsen (recruiter) op 06 57 65 69 80 of Milou Vink (junior recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 132-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 11-11-2022
Nummer 115448
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant