Verpleegkundige, niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren Verpleegkundige niveau 4 of zit jij in het laatste leerjaar van jouw opleiding?
 • Ben jij graag de spil tussen diverse disciplines?
 • Weet jij collega’s te enthousiasmeren en ben jij een échte motivator?

Ja? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze locatie Titus Brandsmahof zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige die ons team weet te enthousiasmeren. Als verpleegkundige kom jij te werken binnen onze PG afdeling. Hier wonen 12 cliënten met geheugenproblematiek. Naast jouw eigen woning draag jij ook de verantwoordelijkheid tijdens jouw verpleegkundige diensten voor de gehele locatie. Verder kun jij jouw uitdaging vinden in het observeren en op juiste wijze begeleiden van jouw cliënten. Je weet passende zorg te bieden dat aansluit bij de belevingswereld van de cliënt. Verder ben jij een luisterend oor, waardoor mensen zich bij jou op hun gemak voelen.

En dan nu jouw werkzaamheden.
Als verpleegkundige ondersteun jij cliënten bij ADL taken en natuurlijk horen verpleegtechnische handelingen hier ook bij. Daarnaast onderhoud jij de contacten met verschillende disciplines en mantelzorgers die betrokken zijn bij jouw cliënten. Als collega ben jij een echte teamplayer en weet jij door jouw bevlogenheid collega’s te enthousiasmeren en mee te bewegen, zodat jullie allen met de neuzen in dezelfde richting wijzen. Jij ziet kansen en weet deze op creatieve wijze om te zetten naar mogelijkheden. Je vindt het leuk om aandachtsvelder te zijn op de afdeling of binnen het huis. Samen met jouw collega's staan je achter uiterst goede kwaliteit van zorg. Waar ligt jouw kracht?

Verder kom jij als Verpleegkundige in een gevarieerd team van collega’s in functie en leeftijd. Dit team kenmerkt zich door een ieder in zijn eigen kracht te zetten. Iedere collega kent zo zijn eigen kwaliteiten en deze worden op verschillende vlakken benut om zo de beste zorg te kunnen leveren. Wat jouw team zo leuk maakt? Iedereen is ontzettend verschillend en dat maakt samen de juiste match! Je komt terecht in een team van collega's die elkaar feedback kunnen en durven geven. Wel zo fijn, toch?

Jouw diensten werk jij als verpleegkundige zelfstandig. Dit zal gaan om een dagdienst van 7:30 tot 15:30 uur of een late dienst van 15:15 tot 23:00 uur. Nachtdienst zijn niet verplicht, maar het zou ontzettend fijn zijn als je er één zou willen werken.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 of bent laatste jaars student
 • Je bent een kartrekker
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Wij geloven in Waardevol Leven en Waardevol Werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega Dianne ten Berge op tel: 0634360693 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 


Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Over de functie: Dianne ten Berge op tel: 0634360693. Over de procedure: de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar: [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 31-03-2023
Reageer voor 29-04-2023
Nummer 117983

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland