Verpleegkundige | Thuiszorg | 16-24 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Ben jij een verpleegkundige (niveau 4) in hart en nieren en heb jij liefde voor de thuiszorg? Vind jij het belangrijk dat ouderen de beste zorg krijgen en tegelijkertijd in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verpleegkundige ben je samen met je team verantwoordelijk voor het verlenen van de juiste zorg aan cliënten in hun eigen thuissituatie. Je neemt onder andere de persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en begeleidende taken op je. Je werkt zelfstandig en neemt graag je verantwoordelijkheid, want eigenaarschap past bij jou. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten door het geven van advies, instructies en voorlichting over de ziekte of aandoening. Daarnaast adviseer en ondersteun je vanuit jouw expertise je collega’s.

We nodigen recent afgestudeerde verpleegkundigen ook uit om te solliciteren op deze vacature! Wij bieden jou een functie vanuit de visie eigen regie medewerker en eigen regie cliënt. waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Je contract is voor minimaal 16 uur per week.  Dit is in eerste instantie voor een jaar, maar bij wederzijds positieve ervaringen is verlenging uiteraard mogelijk. Het salaris is minimaal €2.949,59 en maximaal €3.575,63 conform CAO VVT 2022-2023 (FWG 45).

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Tot slot staan wij binnen Rosengaerde open voor nieuwe ontwikkelingen en  ideeën.

wat vragen wij? 

  • Je hebt minimaal een mbo diploma Verpleegkunde;
  • Je bent bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen te doen;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Relevante en recente werkervaring is een pré.
  • je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer uren is in overleg mogelijk.

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtig persoon en hebt een flinke dosis inlevingsvermogen. Jij voelt aan wat een cliënt belangrijk vindt en gaat graag aan de slag om dit samen met het netwerk te realiseren. Zowel in een team als zelfstandig weet jij van aanpakken. Signalen pik jij moeiteloos op, daarnaast ben je flexibel inzetbaar en schiet je niet snel in de stress. Ben jij tot slot een echte pionier en zorg je graag voor mogelijkheden? We juichen het toe als je actief meedenkt om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden? Je sollicitatiebrief en CV kun je naar [email protected] sturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Bosch via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-02-2023
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 15-05-2023
Nummer 117853
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde