Coördinerend Verpleegkundigen voor de Nacht - Wilp
Zozijn

Krachtige verpleegkundige voor de nachtzorg.

Weet jij op het juiste moment beslissingen te nemen en geef je graag advies? Dan is dit je baan.

Wij zoeken Coördinatoren Nachtdienst maximaal 70%

Wat ga je doen

Als de avonddienst naar huis gaat begint jouw dienst. In de nacht werk je samen met nog 6 collega's waarbij jij een coördinerende en coachende rol hebt. Samen met je collega's draag je zorg voor de veiligheid, nachtrust en de zorg. Naast het bewaken van cliënten via geluids- en beeldsignalen (domotica) werk je binnen het landgoed de Lathmer mee in de nachtzorg. De cliënten hebben veelal een complexe zorgvraag en/of een complexe begeleidingsvraag met daarbij mogelijk psychische en/of gedragsproblematiek. Indien nodig verleen jij de verpleegkundige zorg. In geval van calamiteiten voer je de regie en ben je het eerste aanspreekpunt voor de arts, de bedrijfshulpverlening en je collega's. Je bent de eerst verantwoordelijke in dienst.

De Nachtdienst is een onderdeel binnen regio Oost-Veluwe. Binnen regio Oost-Veluwe fungeren de begeleiders nachtdienst als eerste aanspreekpunt voor de voorzieningen in de nachtsituatie. Via de akoestische bewaking en aanvullende domotica observeren zij de locaties. Zowel op het terrein van landgoed De Lathmer (regio Oost-Veluwe) als van een aantal buitenlocaties (bijv. Raalte, Doetinchem, Zutphen etc.). Hierbij vervullen zij ook de (telefonische) bereikbaarheid gedurende de nachtsituatie. Per nacht zijn 7 medewerkers van de nachtdienst werkzaam, waar onder één coördinator nachtdienst die bij calamiteiten een coördinerende taak heeft. Ons team bestaat uit 28 medewerkers , wij staan voor kwaliteit van de nachtzorg en zien het als onderdeel van de totale zorg. Belangrijk is dat cliënten een ongestoorde nacht kunnen genieten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een MBO-V (niveau 4) of HBO-V met BIG registratie;
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek;
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie;
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen;
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief; 
 • je bent instaat om beslissingen te nemen;
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties;
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren;
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken;
 • Je kunt werken met de verschillende doelgroepen;
 • Je hebt affiniteit met computers, ICT en domotica.

Die bieden wij

 • Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling;
 • Training op het gebied van agressiepreventie en -hantering;
 • Een marktconform salaris aangevuld met een ruime onregelmatigheidstoeslag op je salaris in verband met het werken gedurende nacht;
 • De mogelijkheid om de nacht te combineren met diensten overdag;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.
Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 5 Nachtdienst Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacobine Heldoorn manager 0621469454
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 21-01-2021
Reageer voor 31-03-2021
Nummer 57234
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn