VERPLEEGKUNDIGE ALEIDA KRAMER COEVORDEN
Saxenburgh

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van contact met ouderen? Zorg jij voor een lach op het gezicht van onze bewoners en kun jij ze een ‘thuis’ gevoel geven?

Dan zoeken wij jou voor de functie van:

VERPLEEGKUNDIGE
voor 16 uur per week (44,44%)

Het Woon- en Zorgcentrum Aleida Kramer bevindt zich in het centrum van Coevorden. Het Woon- en Zorgcentrum is onderverdeeld in drie vergelijkbare afdelingen waar in totaal 58 cliënten kunnen wonen. De woon en leefomgeving van Aleida kramer moet zoveel mogelijk passen bij de cliënt met dementie. Deze vraagt om een veilige en herkenbare omgeving. Een herkenbare woon- en leefomgeving wordt bijvoorbeeld zichtbaar in de kleurstelling, het gebruik van licht, herkenbare plaatsen en draagt bij aan het welzijn en welbevinden van de cliënt.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg aan onze cliënten/bewoners. Je signaleert en speelt in op veranderingen in de situatie van de bewoners en draagt vervolgens zorg voor goede dossiervorming.

Jij biedt je talenten aan, aan de bewoner. Je speelt in op de individuele wensen en mogelijkheden en probeert de bewoner zoveel mogelijk zijn eigen regie te laten voeren door het behouden van zijn dagelijkse zelfredzaamheid.

Wij werken vanuit een visie persoonsgerichte zorg. Ook werken wij met aandachtsvelden waarin een actieve houding wordt verwacht.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Bij Saxenburgh krijg je de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven ontwikkelen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
Jij bent gedreven om de zorg rondom onze cliënten/bewoners optimaal vorm te geven. Je vindt kwaliteit, eigen regie en het bieden van goede zorg belangrijk.

Je herkent je in onze kernwaarden: veilig, goed, gastvrij, samen en zorg dichterbij.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding voor Verpleegkundige en bent in bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten)
  • Jouw houding is patiëntgericht en klantvriendelijk.

Wie zijn wij?
Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. 'Samen voor uw gezondheid' is daarbij ons uitgangspunt. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Wij staan voor een hoge kwaliteit zorg, maar ook voor een menselijke benadering met aandacht voor de ogenschijnlijk kleine, dagelijkse dingen. Wij vinden het belangrijk om op maat te kunnen ondersteunen. Onze mensen maken het verschil en zorgen dat zorgvragers zich welkom en serieus genomen voelen en professionals trots kunnen zijn op hun werk. Bij Saxenburgh werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. De komende jaren bouwen wij een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en vernieuwen wij een aantal ouderenlocaties. Zo dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg in het Vechtdal.

Inschaling

Het gaat om een jaarcontract.
Het salaris is volgens de CAO VVT, FWG 45. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bijzonderheden

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Mariëlle Schonewille via 06 - 43 82 50 93.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

 

Type Vacature
Intern nummer V.19.123
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Aleida Kramer
Postcode 7741 GB
Stad Coevorden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Schonewille via 06 - 43 82 50 93
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 06-01-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-01-2020
Nummer 50116
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh