VERPLEEGKUNDIGE ALEIDA KRAMER COEVORDEN
Saxenburgh

Aleida Kramer zoekt een VERPLEEGKUNDIGE die overzicht houdt en rust uitstraalt.

Tineke Hulzebosch, verpleegkundige: “Ik heb bij onze mooie zorgorganisatie de mogelijkheid gekregen om mij door te ontwikkelen naar teamcoördinator, daarom zoeken wij een nieuwe collega die een warm hart heeft voor de PG”.

Hoe ziet het werken er bij Aleida Kramer eruit?
Jouw werkdag start met de verpleegkundige pieper op zak nemen en je inlezen. Je bepaalt samen met je collega’s wie welke bewoners gaat helpen. Jouw collega die bijna klaar is met zijn/haar dienst geeft je een korte overdracht. Na de zorg tref je elkaar voor een kopje koffie of thee. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Je zet een katheter, plaatst een vleugelnaaldje, spuit het oor uit of maakt een ECG en daarna is het tijd voor de uitwerking van een MDO of de voorbereiding daarvan. Aan het eind van de dag heb je teamoverleg waarbij jij de voorzitter bent. Je sluit de dag af met een glimlach en een tevreden gevoel.

Of het nu gaat om de zorg, een praatje of een wandelingetje; je werkt persoonsgericht, net wat onze bewoner op dat moment graag wil. Geen dag is hetzelfde. De bewoners zijn heel verschillend qua persoonlijkheid en ziektebeeld. Je werkt nauw samen met diverse disciplines zoals de verpleegkundige specialist, psycholoog en fysiotherapeut. Dit maakt jouw werk enorm afwisselend. In het team heb je ook neventaken. Zo kan het zijn dat je kartrekker bent voor het aandachtsveld decubitus of kwaliteitszorg. Dat wat het beste bij jouw talent en wensen past. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma als verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Wij vinden ervaring minder belangrijk; we kijken vooral hoe jij in je werk staat en naar jouw talenten. Wij vinden het van belang dat jij kijkt naar de mogelijkheden van onze psychogeriatrische bewoners. Er is alle ruimte voor meedenken en jouw mening. Je houdt overzicht en jouw collega’s inspireer jij op een coachende manier. Je bent alert en pakt werk snel en enthousiast op.  Mocht het nodig zijn dan schakel je een psycholoog, arts of andere disciplines in. Jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Over Aleida Kramer
Onze gezellige locatie gericht op psychogeriatrische bewoners bevindt zich vlakbij het centrum van Coevorden. We zijn trots op onze ‘snoezelruimte’ met bad, geurtjes, lichtjes en muziek. Daarnaast zijn er gezamenlijke huiskamers. Hier kunnen bewoners gezamenlijk eten, maar als het de bewoners beter past om op de eigen kamer te eten, dan wordt dit gefaciliteerd. In de huiskamer is er ook gelegenheid om spelletjes te doen of samen te zingen. Hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Ook is er een gezamenlijke ruimt voor activiteiten, zoals de kerkdiensten en ‘meer bewegen voor ouderen’. Je gaat aan de slag op een van onze afdeling De Koppelpaarden, De Hoefslag of De Pronkakker. Samen vormen we een warm en collegiaal team dat behulpzaam is en waarbij iedereen elkaar kent.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar je trainingen en scholing krijgt.

  • Salaris is minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,4 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
   • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Tineke Hulzebosch, coördinator Aleida Kramer, via [email protected] via (0524) 53 78 20.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.008
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tineke Hulzebosch via [email protected] via (0524) 53 78 20.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-03-2023
Nummer 117040
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh