Verpleegkundige Anke Marjolein, 24 uur per week
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij De Lichtenvoorde maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

Voor ons team ‘’Anke Marjolein A1’’ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Verpleegkundige

(24 uur per week)

Jouw werkplek
Anke Marjolein is een woning speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of met een meervoudige beperking. In Anke Marjolein bieden we dag en nacht zorg en ondersteuning en is altijd een verpleegkundige aanwezig.

De woning is in 2014 gebouwd en helemaal ingericht voor de doelgroep. Er zijn bijvoorbeeld geen drempels en de deuren gaan automatisch open. Daardoor kunnen onze cliënten met een rolstoel overal makkelijk komen. In Anke Marjolein wonen 24 cliënten in de leeftijd van 12 tot 65 jaar. Iedereen heeft een eigen kamer, badkamer en toilet. De woonkamer wordt gedeeld met vijf andere bewoners.

Alle bewoners van Anke Marjolein zijn voor hun dagelijkse zorg en primaire levensbehoeften (bijna) helemaal afhankelijk van anderen. Naast lichamelijke verzorging en hulp bij eten en drinken, is er ook specialistische verpleegkundige ondersteuning nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sondes, katheters etc.

Daarnaast hebben onze cliënten hulp nodig op het gebied van communicatie, dag invulling, sociaal welzijn en het hebben van eigen regie. Dit betekent dat je naast je werkzaamheden als verpleegkundige ook de rol van persoonlijk begeleider hebt.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken die vastgelegd zijn in het persoonlijk zorgplan. Samen met je collega’s zorg je dat de cliënten de beste zorg en ondersteuning krijgen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten. Indien nodig, overleg je hierover met de cliënt en/of zijn verwanten, want jij bent hun eerste aanspreekpunt.

Doordat je je functie als verpleegkundige combineert met de rol van persoonlijk begeleider, heb je een unieke en uitdagende functie en is geen dag hetzelfde.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is;
  • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing;
  • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap. 
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 40; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat we verder nog van jou verwachten

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO-4 niveau en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent enthousiast, sociaal vaardig en hebt veel affiniteit met de doelgroep;
  • Je hebt een groot zelfinzicht en kunt goed terugkijken op je eigen handelen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, plannen en organiseren;
  • Je werkt zorgvuldig en bent integer;
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle voorkomende diensten.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone Hartjes, zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?
Dan ontvangen wij jouw reactie graag tegemoet! De  vacature staat open tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden!

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer: 54300 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Team Anke Marjolein A in Lochem
Postcode 7241VE
Stad Lochem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Simone Hartjes
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 24-09-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 15-10-2020
Nummer 54300
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde