Verpleegkundige Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg (gerontopsychiatrie)
Atlant

Functieomschrijving

Kwetsbare mensen ondersteunen met complexe zorgvragen. Dat doen we aandachtig en met volle overtuiging. Ben jij geduldig en optimistisch? Kom werken als:


Verpleegkundige Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg (gerontopsychiatrie)
28-36 uur.


Kom jij ons team versterken
Op onze locatie Marken Haven krijgen bewoners Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg, CPV noemen we dat. Ook wel bekend als gerontopsychiatrie. Deze bewoners hebben naast een psychiatrische achtergrond ook verpleeghuiszorg nodig. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een verpleegkundige die affiniteit heeft met (ouderen)zorg.

Kwetsbare mensen ondersteunen. Dat doen we aandachtig en met volle overtuiging, ook wanneer het soms wat lastiger is. Omdat elke bewoner uniek is en zorg op maat noodzakelijk is, vraagt dit van jou als verpleegkundige om flexibiliteit en een open blik. Onze bewoners kunnen soms onvoorspelbaar gedrag laten zien. Jij weet hier goed mee om te gaan en je ziet hier uitdaging in. Ben jij geduldig en optimistisch? Dan heb je binnen no-time een klik met onze bewoners. 

Mooie uitdaging
Vaak hebben onze bewoners moeite met dagelijkse dingen. Naast de chronisch psychiatrische aandoening is een stapeling van problematiek op verschillende domeinen zoals cognitie, lichamelijk functioneren, sociaal functioneren en of ADL. De bewoners hebben behoefte aan verzorging en verpleging, behandeling, begeleiding en monitoring. De combinatie van de zorgvraag en een psychiatrische achtergrond maakt het werk op Marken Haven uitdagend en complex. Lees hier meer over de doelgroep CPV.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij projecten naast het verlenen van zorg, denk aan farmaceutisch beleid, onze nieuwbouw of Topcare? Binnen Atlant zijn er veel mogelijkheden en werk je nooit alleen: is veel kennis in huis met enthousiaste collega’s die deze kennis graag delen.

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 heeft. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt in de psychiatrische (ouderen)zorg!
• Bereidheid is om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond, nacht en in het weekend);
• nieuwsgierig bent hoe je kan bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken;
• De rol als werkbegeleider leuk vindt;
• Oplossingsgericht is, en kan analyseren & signaleren.

Bij Atlant zien we verwondering als het startpunt van innovatie en verbetering. Collega’s krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe Alice, verpleegkundige op Marken Haven, onderzoek deed naar hoofdkussens. Ze won hier zelfs een prijs mee: “In de zorg is het belangrijk dat je je oren openhoudt voor wat bewoners zeggen”. Ontdek in de video hoe ze dit aanpakte: 

Inschaling

Bij Atlant krijg je
• Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis delen;
• Verschillende opleidingsmogelijkheden om je deskundigheid voor deze doelgroep te vergroten;
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.471,49 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!

Bijzonderheden

Collega worden van Alice? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen app of bel met onze recruiter, Wendela de Visser, 06 22062508. 

Sfeerproeven? 
Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 124-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 30-12-2021
Reageer voor 16-08-2022
Ingangsdatum 30-12-2021
Nummer 74191
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant