Verpleegkundige locatie Laag-Keppel (contracturen bespreekbaar)
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Alle medewerkers binnen onze organisatie streven er naar om professionele zorg te leveren en zetten zich, op welke manier dan ook, maximaal in voor de cliënt. De persoonlijke zorgvraag kan gaan van thuiszorg in de eigen woonomgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf in een zorghotel tot aan wonen met zorg in één van onze woonzorgvoorzieningen / zorghotels. Onze locaties in Laag-Keppel en Zelhem bieden een unieke werkomgeving, voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om goede zorg te leveren.

Betrokkenheid, inzet en collegialiteit zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de sfeer in onze organisatie. Saamhorigheid is binnen De Gouden Leeuw Groep dan ook sterk aanwezig, zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en onze cliënten en bewoners. Dit maakt dan ook dat eenieder zich snel ‘thuis’ voelt binnen onze organisatie.

Wil jij deel uit maken van een betrokken en enthousiast team van onze locatie in Laag Keppel?

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Verpleegkundige (Contracturen bespreekbaar)

Functie eisen

Wat kun je?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Verpleegkundige.
  • Je bent oplettend, tactvol, zelfstandig en je krijgt energie van het verlenen van persoonlijke zorg aan de cliënt.
  • Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens van onze cliënten en staat voor kwaliteit en respect.
  • Je signaleert problemen en kansen met betrekking tot de zorgvragen van de cliënten en onderneemt zelfstandig stappen of doet voorstellen ter verbetering.

Inschaling

Wat bieden we?

Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische, maar zeer betrokken organisatie, waar persoonlijk contact centraal staat en je jezelf snel thuis zult gaan voelen! Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan middels onderstaand sollicitatieformulier.

Wij nemen dan contact met je op. Heb je zelf nog vragen? Neem dan contact op met Alie Meijering (Manager Zorg locatie Laag Keppel) via 0314-628200.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Werkplein
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Laag-Keppel
Postcode 6998AG
Stad Laag-Keppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 11-02-2020
Reageer voor 15-03-2020
Ingangsdatum 11-02-2020
Nummer 45761
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Onze woonzorgvoorziening/zorghotel is gevestigd in een historisch pand in Laag-Keppel. ‘Het creëren van een prettige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoon¬lijke (zorg)wensen centraal staan’ is één van de belangrijkste uitgangspunten van De Gouden Leeuw Groep. De kleinscha¬lige opzet van de voorzieningen en de continue aanwezigheid van professionele zorgverlening zijn waardevolle aspecten die bijdragen aan een vertrouwd en veilig gevoel. Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Meer over De Gouden Leeuw Groep