Verpleegkundige
Cosis

Introductie en uren

Het Cosis Expertisecentrum is voor 24 tot 28 uur per week op zoek naar een 'Verpleegkundige' met doorzettingsvermogen. Je start eerst vanuit de kerntaak triage.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je gevraagd en ongevraagd het team op locatie ondersteund en instrueert bij het in kaart brengen en uitvoeren van de verpleegkundige aspecten in het zorgplan. Je evalueert regelmatig en stelt zo nodig het plan bij. Je organiseert scholing om de kwaliteit van het verpleegkundig handelen door de agogisch medewerkers te borgen en bent zichtbaar en beschikbaar voor het agogisch team.

Je zet je vakmanschap in ter bevordering van de kwaliteit van zorg op de aan jouw toegewezen locaties. Je werkt intensief samen met betrokken zorgverlener, medici en paramedici waardoor iedereen goed is geïnformeerd. Hierdoor kom je samen tot betere oplossingen. Je hebt; tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid en kunt motiveren en stimuleren. Deze sociale vaardigheden zet je in bij het respectvol begeleiden van de cliënt en medewerker, begeleidings- en zorgvraag en voor de afstemming met betrokken zorgverleners. Daarnaast is het van belang dat je mondeling (fysiek, maar ook via beeldzorg) als schriftelijk helder en eenduidig kunt uitdrukken bij het rapporteren, afstemmen met betrokken zorgverleners en bij het rapporteren over de Verpleegkundige zorg.

Je start vanuit de kerntaak triage. Triage wil in dit geval zeggen, dat je binnen en buiten kantooruren gebeld wordt door alle begeleiders van WLZ- cliënten, die bij ons wonen en een huisarts in willen schakelen. Als triagist zorg je voor een goede beeldvorming van de cliënt, je handelt eenvoudige vragen zelf af en zorg je er voor dat de begeleider de desbetreffende Doktersdienst goed te woord kan staan. Je hebt hiervoor toegang tot de dossiers van de cliënten. Daarbij registreer je de vragen, die bij je binnenkomen, zodat we aan de hand daarvan begeleiders beter kunnen opleiden en de functie van triagist kunnen verbeteren.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 4, aangevuld met ervaringskennis en specifieke kennis van de doelgroep met de zorgvraag.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent BIG geregistreerd en bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van risicovolle handelingen en voorbehouden handelingen. Je houdt deze kennis op peil.
 • Rijbewijs en in bezit van eigen vervoer.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Verpleegkundige, minimaal € 2.151,- en maximaal € 3.289,- volgens FWG 45 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd en een voorlopige benoeming in de functie tot einde project.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór 27 oktober 2021. De gesprekken vinden plaats op 3 november aanstaande in Assen.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Hanneke Kuiper, Verpleegkundige op telefoonnummer 06 832 674 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Binnen Cosis maken we gebruik van cliëntprofielen. Mocht je meer willen weten over de persona's van Cosis, klik dan hier!

Meer weten over werken bij Cosis?

Medewerkers van Cosis zijn deskundige, gekwalificeerde en bevlogen professionals en werken met elkaar samen om De bedoeling te realiseren. In deze brochure vind je meer informatie over 'De bedoeling'.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-1995
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-10-2021
Reageer voor 27-10-2021
Nummer 71874

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis